[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問我控鎖定某一個球員 換佢落場後就一定要控返全隊?
隻mount同tomori S/L極都係exciting prospect,一係就落返great potential
係咪要recall完keep返係exciting prospect之後再借過先可以上到has potential to be special
借完第一次睇吓個value有冇升,有就ok,呢d情況有機會要借兩至三次先可以變special
佢一開始已經係exciting prospect
定係你講既value係另一樣野?
value即係個身價,借完第一次睇吓有冇升到%,有先成功,每個人升既幅度都唔同,所以借既次數都有分別
好爽wo
Icon點解有得玩嘅
Weak foot, Traits 呢啲係咪冇得操
啱啱買咗數位版fifa 但一直都連唔到線 試過叫朋友用佢部ps4登入我psn開fifa都連到 想問下係咩原因搞到連唔到?
雖然好白痴 但循例都要問下你ps4有冇買online
有呀 玩其他game都上到網同fd一齊玩
有無試過del左個profile再入過?
點樣del?
PS4 setting入面>儲存空間>搵fifa20個folder>之後應該搵到個personal setting咁上下名既野
新玩career mode
想問下loan方法是咪即係一直令隻人keep住有箭嘴 再不斷training易啲升?
同埋潛力係咪跟sofifa個數值最盡幾多就冇得再上?
答你第2條
唔係 今集有dynamic potential 用得勁 會繼續升
亦都會跌 好煩
跌好合理阿 過左全盛 踢得差 跌數值先真實
講緊個potential 你玩得唔好佢會跌
有冇ching試過呢個情況?就係我玩有個19歲既後生仔 就黎完約(得返2個月) 跟住佢同我傾計 話佢既人工應該高啲 跟住就同佢續約啦 成功續咗5年 然後過咗1week 佢又揾我傾計 講返同一句野 跟住我r哂頭 咪同你成功續咗約 禁去睇 佢話不滿薪資 同已經自動列出轉會名單要走...但明明揸哂爬續約....
咁奇怪
想問下玩經典人係咪一定要開新SAVE?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞