[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
免簽番嚟既正選嚟架呢張相仲有朗尼同耶莫蘭高不過佢兩個打完呢季退休
regen 朗隊
我未搵吖 暫時用青訓+過氣球星同埋強隊棄將組軍
因為要打歐霸 如果唔係都唔簽過氣球星
頭幾年ibra dzeko Rooney regen都抵玩架喎 平買又升得高
暫時前鋒都幾多人 應該唔會諗住
希古恩 Fabio silva Issac Success 韋大帝 仲有3個青訓上嚟20歲72-77既外借緊 前線太多人
教法國打世界盃
條後防每場失2球以上
放左D球探去日本同泡菜國 搵到一堆潛力8X-9X既幻幻
反而歐洲冇咁多
can try Greece
啲人話細國特別多 歐洲可以試挪威嗰啲
屌你老味
無論legendary ultimate
角球 傳中 對面個個牙朗黎
我個曼城save踢咗3季
隊皇馬每個轉會窗都買我啲人
Total 買咗11個 仲要個個都過億
你地有冇試過由英乙打到贏歐聯?
睇鬼佬d rebuild youtube片就有
想問有無人玩switch版
屌你老母一叫人scout人就會有青訓突然由1x歲變咗60歲,叫我點撚樣玩
想問有無試過, 佢叫你解減球員週新大約45 000, 咁我減左幾條友人工,跟住仲係0% 係咁扣我分
我都係用呢隊
用salford試過不過嗰陣係legendary
依加試緊ultimate 不過用韋根
用韋根幾好玩
我個黑人中堅, 左右閘, 同埋 lowe都仲用緊
我有switch 版同PS 4 版

點解switch 版個陣容次次模擬 都唔用我擺既陣
搞到d 球員上唔到場係到嘈
點解決
琴日睇完德甲有返啲熱情
試下玩多仔先
雖然4年以嚟除咗車仔都玩唔過一季
不過冇所謂啦 都好快又棄
Switch版值唔值得買?
垃圾黎 同ps4 電腦比 好似玩緊10年前既game咁
愛上多蒙特了原本德甲嚟講都係撐佢哋
啲反擊好爽快好正
由16到20都係玩車嘅我表示好興奮
由三個又慢又老嘅變成haaland sancho reus brant
好耐無玩 開新 save 用ac 意假第一埋 查漢就傷7個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞