[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
今翅仆街鳥
Brandt傷兩個月
要用德甲正選0勝嘅Reus捱過12月再睇下買人定等Brandt
Gotze
Gotze本身用嚟同Haaland輪換
但因為中場太廢佢已經比我調咗去踢CM
唯有試下Hazard打中間CAM咩效果
Reus個正選魔咒勁撚到 連開季11連敗嘅柏達邦都贏撚咗我
Trade走佢
踢埋個12月睇下會唔會輸哂先
但想講佢落場表現好好 帶生哂隊波 但贏唔到
用brandt就睇佢今日fit唔fit 但多數都贏
中場點會太廢阿
韋素 白籣特同can 都夠晒做wo
是但2個搭reus打cam 勁到仆街

我都係玩緊多仔
頂住先 算係咁 邊路都爆到下既
下季應該等辛度踢LM 位
核心86 高美斯 重傷4個月
我打4231 正選如下

Haaland
Sancho Brandt Hakimi
Delaney ???
Guerreiro Zagadou Akanji Piszczek
Burki

???個位一般都係用Can>Witsel>Gotze>Dahoud去踢 但都唔夠穩定
冇一個做到Kovacic/Jorginho嗰種派牌feel
利申玩開轟
其實Brandt傷幾耐我都冇所謂
問題係依家焗用0勝Reus

之前玩第5季車 中堅傷哂
要用Rodri(鏝)+Roca(愛斯賓奴)兩個防中踢中堅幾個月添
季中買馬天利尼 5場入5球之後倒戈阿狗重傷
傷癒之後變托利斯唔識入波
派牌的確係冇
你要轉下踢法啦 我玩box to box同過人突破

我係witsel同can做防中 傳比reus同sancho做突破 佢2個走位一流
tonali
小組首名出線 對皇馬
曼城次名對華倫

咁認真踢做乜
大家咁勁玩ultimate嘅 我legendary都覺得好難 所以都係玩返world class算 有時會較高少少電腦防守
首名16強對PSG , 8強對下體會
但我作客數左皇馬6球

頂高美斯個新仔 hat trick
大炒PSG
主場3:3下體會作客贏1:2
Haaland
仆你個街下季轟如果有齊werner chilwell 加埋ziyech真係無法抗拒
legend算易架啦,ut要較弱ai先有得打
World class 炒鏝6:0
Lengend 炒鏝4:0
Ultimate (全50)被鏝炒4:0
唔set低真難打到傻
Roca踢防中真係好用到仆街
攔截勁到癲
係入波能力差少少
我玩拜用哥利斯卡搭佢dominate成個中場
tolisso好唔好用
Partey 打防中都好屈
一般
我太多cmf所以一早賣左佢
Neves好難搵位起腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞