[PC/PS4/Switch]Fifa 20 Career mode 討論區 6 之全球兆屌EA臭化閪

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
career mode入面既setting wo
屌呀 玩到2034年 迫我退休
係呀玩完就冇
我轉會過ac 玩
一轉就有9億幾
之後達唔到要求 季季都差唔多十億
adama traore 今集一有真樣即刻買黎用, 個個save都用佢打右翼 右路問題解決哂
包皮 無計太撚屈
Mukiele 真樣, 平, 又快又好升 (依家試緊Upamecano, 暫時手感一般)
Skriniar 又係今集有真樣, 啲數值都好勁
Vinagre 後生, 真樣, 好平, 好快, 妖人嚟
van de Beek 同你一樣, 又後生又有真樣 數值又唔差
買親包皮都想棄save
太屈機 搞到唔想玩
我鐘意玩hidden gem
獨立隊個Zaracho,Rojas
多仔嘅Balerdi
van de beek又係次次都輕鬆升到9字頭
蘇9我厭佢太慢
但係射親都入
Van De Beek勁到仆街
50m超值
再平d可以試吓palacios, dominguez
蘇9過左30啦 躝啦 換L馬天尼斯
多仔一開波得haaland一個ST好痛苦
同埋CM位delaney ok之外
Dahoud同Can同Wistel都唔係幾啱我用
都唔係派牌型中場
同埋佢default 3421但成隊得4個中堅+比斯錫
焗住轉返4231 但比德甲通用嘅3421剋住
前鋒買isak打雙塔成個翻版ibra咁
原本isak喺多仔 但1月走咗
我個個save都disable第一個轉會窗
所以要捱到1月 不過會繼續年輕化
我買左 ,用咗半季
打4411,cf位
唔係好識用....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞