[點睇] Faiz算唔算係最型拉打?

471 回覆
286 Like 14 Dislike
單人變joker最型
畀細路口味先係問題,唔可以太暴力又要正氣又要賣玩具
唔知係咪budget 真係唔肯加,場景來來去去果幾個地方
怪人設計有時真係冇咩怪人味
拉打好多都係越野車款
有少少嗚門feel 口遁
反派都係要反派時先型得起
唔知點解
以前啲怪人出現
市民係驚到恐懼嗰種
拉打戰鬥係賭命
而家啲怪人出現
市民見到怪人出現
好似見到曱甴咁
去到新平成都少左打怪人
Build 同01 主要都係rider打rider
Rider打rider冇問題,只要有合適理由情節合理ok
但唔知係咪電王賣搞笑成功,有時會成日無啦啦膠化某d角色e.g. Ghost入面阿蘭做左章魚小王子
明明出場幾型,build 冰室又後期又成日派下膠
派膠唔係唔得但有時個人物轉折好奇怪,唔係下下笑得出。派膠派得有時好夾硬
賣膠係平成拉打傳統
其實由guuga開始就一路都有角色專係賣膠
賣得好夾硬都唔係第一日嘅事
時代變左啦
以前啲變人真係會殺人 食人
拉打同拉打之後真係會互相殘殺
近年exaid同build都有死人 但氣氛始終差好遠
永遠都有種血海深仇 但係又放佢走既感覺
不過新果啲都有值得睇既地方
有分別的
一系列同一人派膠
同唔同人突然break character咁派膠
係, 爬雞日常用好似幾辛苦
海堂 / 手塚 cb400 , 秋山蓮 巡航 呢d都幾型
但係一諗到成日塞車同多被偷車都係揸羊算
btw 真理16歲已經揸爬雞
唔介意派少膠,但唔好成個人物崩壞咁
神應該係少數冇玩壞仲玩得出色
拉打啲個人劇場版好正 但係一到穿越劇就
老細變skull先最型
真正鐵漢柔情 自己最心愛嘅女人原來係自己個女
唔係突然想拍,96年開始搞,96年正正係迪加播個年,加上kuuga設定上擺明係模仿左迪加,所以擺明係見人地咸超個邊都可以做返起仲要咁紅我無理由唔得
紅藍真係絕配色
紅黑真係絕配色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞