[點睇] Faiz算唔算係最型拉打?

471 回覆
286 Like 14 Dislike
佢畀好多人屌佢前輩返黎冇劇
555果隻睇到屌出聲,連變身都冇
有時係無啦啦出黎比個錶頭就算
(佢.5集好似有講太多編劇寫,唔記得係咪白倉twitter寫,唔使理設定伏筆,最尾打得爽就算之類
唔變身都唔係最大問題海賊班前輩都無變身,得天裝,忍風三個同烏人黑有變身打,但人地個個都以前輩身份將以前學到的野教導後輩先做到傳承的義意,唔撚係做外賣仔送錶就算,無晒以前記憶依個設定真係好撚柒on9,無以前記憶咁你點教導後輩呀
唔係唔錯,係好撚好,成功做到隊隊戰隊都起碼有一個回歸之外係佢地個個都有野教導後輩,因為佢地都無變身,但佢地作為戰士的記憶仲係度。可以教後輩但打就留俾佢地
如魔法紅教海賊綠勇氣,超獸黃教海賊藍教同輩的決心
時王on撚99加個失憶設定咁你點做到呀
就算之後無左依個設定都係得agito做到,翔一教導月讀個度用自己都係失憶過來人身份
真心覺得幾型幾有自信
Joker造型好有拉打原始味道
所以佢地班前輩出黎純粹送錶頭冇推進劇情作用
Wizard 二騎出黎,睇到黑人???
所以decade 第二季黎
計返數佢都出左2x集,仲要變身做埋decade版zio
拉打版Seed Destiny嗰時我都同時王個樣一樣
20年咪2nd decade,有咩問題
勁鍾意淺倉威
以前高登有個巴打同井上一齊遊香港,好鬼勁
印象中五代之前既古迦就係得一位
你所講既唔同世代嘅古迦變身者真係第一次聽,想問下有無source
唯一測過既好似得decade 試過accel form打clock up係同速
人哋叫水
唔知,可以我錯都唔定,我只係記憶中係咁,後追係四年前嘅一個好舊嘅論壇字幕組,仲有古迦之後好多新設定,例如漫畫版,小說版,SIC可能又唔同
Kuuga腰帶係有兩條,另一條係測試版,容易暴走,係tv 13年後俾死左老豆個女仔用左,第一次用天馬射爆古朗基係沙灘個女仔,五代個條係設定中仲係得一個用家係超古代
咩呀,一開始another rider係過去出現就無左,打爆another rider又未復活個一陣先回復記憶炸,咁點撚寫得好

海賊個邊係用佢地前戰士的身份同後輩交流,如果佢地失憶係寫唔撚到架
最型拉打古迦
最型怪人0號
依家D拉打為左賣玩具真係整到太花巧
Shf元版同真骨第一隻怪人都係0號,正

真正嘅強係大家用能力相自燃之後完全無效,只有用物理解決先型同強大
下下CG大平賣先柒
最後互毆到解除變身一個笑住打,一個苦住打更反映出成件事嘅無奈同扭曲,比咁多套比較咁樣仲深刻。
所以TV無接阿極陀係啱嘅,TV古迦真係單作品上已經完美,再加多啲只會破壞咗佢,除非係拍五代結束之後做返冒險家嘅日常故事。
否則真係唔好拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞