[點睇] Faiz算唔算係最型拉打?

471 回覆
286 Like 14 Dislike
原來腰帶有兩條
唔係好接受到,係咪後加設定嚟
古迦同阿極陀都有女版,咁搞法遲啲又會唔會FF原來翔一家姐救咗一次世界之後先死
第2條好似係小說出
怪人嚟講我覺得555嘅龍型操冥使徒都好型
仲要有得爆甲,唔明點解冇咩佢玩具出
早一兩年買左隻 monster artwork 淨企都好型
即係後加啦
真係邊個諗出嚟
睇過話就話正式授權
故事都唔錯 但明顯為作而作
想問樓上有人話古加只係普通戰士
亞極陀先係正式呢個講法邊到黎
天亮號同古加詳細關係又係點?

之前睇過本雜志又話正式授權
係講超古代古加
故事參唔多同未確認生命體鬥
但最後輸左封印左等下個
好似話就係想攞黎拍古加電影版
木場先型
between 依隻係唔係變delta個個怪人 由佢變delta好勁
之後變個個廢到冇眼睇

特攝(或者日本動漫)向來對家野到自己陣形就即時弱智
555個故事入面有人類意志既怪獸都比人當係普通怪獸咁殺
其實蒙面超人1號同2號都係差唔多咁既改造人姐
最型係龍騎個博士
係咪得我鐘意個隻gills
我都鐘意,一腳踩落人膞頭
以前讀書成日咁玩
皇蛇個替身
用delta唔係會暴走 係力量太強 d人意志唔夠堅定上左癮 就好似比張黑卡你任look上左癮一樣

三原前期比佢用delta都係一條廢柴
唔係delta專有
應該係每條腰帶都有一架

3821 Jet Sliger Come Close
仲要個人設好正
悲劇人物嚟
身邊鍾意嘅女仔都死哂
自己都死埋,前期又俾agito力量折磨
講阿極陀嘅話,翔一真係三個主角之中魅力最低嗰一個,Gills同G3比佢仲有印象
翔一初期成日似鬼上身咁。突然呆衝去打,自己故事除咗日常外完全跟住另外兩位事情走咁,到後期救妹先有啲戲
佢成套戲真係為咗打先出現咁
對G3同Gills有感情多過阿極陀

利申:套戲入面喜歡G3,努力型主角
印象中,Agito 係神,唔記得黑定白神遺留既力量而變成,理論上有無限進化之力。
。Kuuga係模仿神既戰士,agito op入面有幅壁畫圖好似都有Kuuga既身影,但係係起agito之下。你講果個係咪sic hero saga 個超古代Kuuga。
可能有錯,憑印象。
佢條女係士朗個實驗室嘅助理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞