[點睇] Faiz算唔算係最型拉打?

471 回覆
286 Like 14 Dislike
起當年玩具商上覺得唔柒,仲好開心添

不過我想法同你相反,我覺得咁樣先型同科技感,真係Full Gear咁,同埋一直覺得一個拉打有咁多裝直接掛身先充份利用「腰帶」呢樣嘢,下下CG「變」出嚟先覺得柒,Faiz就好似軍人咁,比到一副武裝嘅感覺
古加/阿極陀 係古文/神話式既實現 好撚正 加上上左神台 無得輸
修練型 響鬼都正 唔係無啦啦變D野出黎 仲要唔係熱拔插咁 一插即刻舞得掂
GEAR型 我覺得 BUILD做得幾好 起碼係主角自己整出黎 仲要研究一下
凱武前期都OK 但後期完全係主角威能狗屎運式 開外掛咁幫佢upgrade.......
連契約獸都冇埋
我係話zero one條腰帶7 555真係完美
如果靠修練上一定係古迦無得輸
真係唔係有女主角解讀雄介食得屎,初變青龍形態又唔識控制轉Form時已經死咗啦,天馬型態直頭係食腦,古代邊有槍,真係估同賭返嚟
仲有金色力量係搵命摶返嚟,為咗守護笑容自己斷咗氣一次
最後仲要面對黑暗,唔好比因為力量佔據善心上黑眼,又要擔心昇華威力過大(核爆踼)傷到人

呢個比響鬼更符合你要求,古迦真係送Form唔送說明書,修練都要估估下,過去古迦使用者死亡率咁高唔係無原因
一把長啲 靚仔啲 既食q /交通指揮捧
電鳩自己
Sor
你句同上一個人貼埋一齊以為同一個人
依家先見到有線分開
Kuuga邊有死亡率高
腰帶唔爆既幾重傷都唔會死
係黑化率高變成敵我不分既戰鬥兵器姐
exaid個造型睇極都接受唔到
依加zero one 啲form好撚型wo
老虎比三個final vent 屈機個幕真係好正
記得黑化之後未見零號就好快收皮,因為一定唔夠打,無記錯套戲入咗所提嘅古迦各型態文獻係唔同世代嘅古迦變身者留低,仲有古代係無出現過昇華係五代先係用得哂咁多型態。

文代文獻中嘅古迦係話好多未覺醒哂已經被黑化,加上有睇劇都知無昇華嘅古迦只有死路一條或黑化戰死,到下一個使用者,再戰死,直到五代手先有今日成就,仲有自己發明利用電擊出昇華型態,用意志力去到究極型態
(記得劇入面嘅古代人古迦記錄只有甲蟲,四型態,古迦嘅黑化絕路,古代嘅黑化古迦只係黑眼黑全能,黑眼究極係玩具商FF出嚟搵錢)

記得腰帶係可以治療使用者,但太嚴重係一樣會死,五代個次係搏電擊搏金色力量提升下刺激腰帶先做到救返佢

利申:太耐,最後一次睇係四年前,但大致記得以上,有錯勿屌
如果靠修練上一定係古迦無得輸
真係唔係有女主角解讀雄介食得屎,初變青龍形態又唔識控制轉Form時已經死咗啦,天馬型態直頭係食腦,古代邊有槍,真係估同賭返嚟
仲有金色力量係搵命摶返嚟,為咗守護笑容自己斷咗氣一次
最後仲要面對黑暗,唔好比因為力量佔據善心上黑眼,又要擔心昇華威力過大(核爆踼)傷到人

呢個比響鬼更符合你要求,古迦真係送Form唔送說明書,修練都要估估下,過去古迦使用者死亡率咁高唔係無原因
Kuuga邊有死亡率高
腰帶唔爆既幾重傷都唔會死
係黑化率高變成敵我不分既戰鬥兵器姐
記得黑化之後未見零號就好快收皮,因為一定唔夠打,無記錯套戲入咗所提嘅古迦各型態文獻係唔同世代嘅古迦變身者留低,仲有古代係無出現過昇華係五代先係用得哂咁多型態。

文代文獻中嘅古迦係話好多未覺醒哂已經被黑化,加上有睇劇都知無昇華嘅古迦只有死路一條或黑化戰死,到下一個使用者,再戰死,直到五代手先有今日成就,仲有自己發明利用電擊出昇華型態,用意志力去到究極型態
(記得劇入面嘅古代人古迦記錄只有甲蟲,四型態,古迦嘅黑化絕路,古代嘅黑化古迦只係黑眼黑全能,黑眼究極係玩具商FF出嚟搵錢)

記得腰帶係可以治療使用者,但太嚴重係一樣會死,五代個次係搏電擊搏金色力量提升下刺激腰帶先做到救返佢

利申:太耐,最後一次睇係四年前,但大致記得以上,有錯勿屌

唔關事
實際情況係只要使用者受到重傷腰帶舊靈石就會令使用者假死黎復原身體
但佢地唔知條腰帶可以咁玩所以就用電擊療法黎電番醒雄介
亦因爲咁就令舊石接觸左電擊而產生左異變
所以金色力量就係咁而得黎
古代既kuuga係得4色型態之後就直落終極
所以佢講既黑化就一定係講緊終極型態
至於黑全能亦都係現代產物黎
黑全能係再接受多次電擊療法令到金色力量完整左冇左時限
freeze 一隻, advent單挑一隻,
王蛇再用第3張final vent 收佢皮
更正小小野,無論係四個金色同黑全能都係屬於黑色力量,係因為電擊令黑色力量的部分力量提早覺醒,設定上黑色究極係都有金天馬金青龍金泰坦的武器用不過係黑色

所以依幾個形態係四色形態同黑色形態的中間態,你當龍珠斯路吸左17號未吸18號個時

以前古代係直接進到黑色而且時間長d,宜家快d又多左中間形態
有說明書,不過係古代文,個時無自動翻譯
黑化係黑化全能呢個真係第一次聽
好似話金色力量係唔應該出現,正常只係一上上黑色,昇華好似係比電電到可以提早用住部份既全能力量
原來有巴打講左,我都係摺返埋先
黑化係amazing mighty 無記錯
驚異全能型態,玩具係有出晒幾件黑色版武器
Shf前身果隻變裝著
但個説明書好out
好記得隻黑色甲蟲(好似叫達拉姆)女主角譯返係馬嘅戰甲,一條同五代O咗嘴邊度搵隻馬返嚟,最終用「鐡馬」電單車充數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞