屋企人好似俾人洗左腦....

478 回覆
491 Like 30 Dislike
唔好意思借個位入嚟幫手推下

白宮支持香港獨立聯署-光復香港唔係得把口
https://lih.kg/1950151
唔是美國野 佢果間話賣法國野
想大家集思廣益 我決定去一次果間公司睇下咩料 有咩問題係可以問到佢地口啞啞答唔出?or 可以踢爆到佢地!
如果真係咁好搵 啲人自己走去借財仔賺啦 使鬼喺度開班 唔通真係搵夠咗想益其他人咩 樓主同你屋企人咁講 如果都係信咁無辦法啦
橫掂都係要俾人呃,不如你去呃鳩曬佢d錢
我老豆交左十萬蚊買身體檢查洗晒腦
我嘗試一下!去間公司有咩可以做?
身邊有好多識嘅人做左傳銷日日po ig又話自己買名牌又去睇樓 仲會同人講依家每個行業死曬得佢地冇事仲賺大錢 然後向身邊識嘅人落手sell入行 已經有幾個蠢到落搭
仲趁依家扮黃問人借錢
列印所有新聞、呢度既文章出黎,拎住張紙讀比佢聽,幾個人比人呃到眾叛親離,圖文並茂
課左金好少人識抽身
好似賭錢咁
傳銷通常頭嗰水有錢搵
你話佢遲早都會借,

不如早d仆一野
但好似好難告得入
佢地受左好多training 教人點洗腦
好彩你屋企人冇信
嘩 呢間仲有係到?
老母十幾年前比佢呃過
我老母都係咁,中撚咗支那啲傳銷,本身已經衰咗一次,仲繼續玩,武漢肺炎之前就成日去支那上嗰啲咩咩柒柒堂,又話咩有高人指點又盛,仲話呢啲搵錢方法係要時間,仲笑9我做Part time搵錢

同佢講過又唔聽,話又話過,依家都廢撚事理佢,反正我又無畀錢佢玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞