屯門樓討論

1001 回覆
8 Like 42 Dislike
其實山山係咪減左價?減左幾多?
冇晒景觀
本身個邊景幾好
果啲所謂細兩房,間細房比工人訓都嫌細
見你隔離個post sell 得咁落力
新地見賣唔哂加到幾多佣
你自己慢慢買飽佢 垃圾唔洗預其他人啦
咁又唔好吹到差過掃管fuck 呢d垃圾地方
社區人口?20年之後啦都唔知有無
御半山假假地都叫做屯門區內,附近有輕鐵站,景峰社區
地理位置一定好過鳥不生蛋既掃管fuck
其實佢最大問題係賣得貴咋嘛
幾多呎先如果得三百幾呎就算吧啦
佢講既資料應該得兩間,6樓同7樓399呎,
但認真,新地發展商按同銀行差唔多緊,咁無左呼吸Plan 加持下,點解唔用差唔多價錢買瓏門一房,改開廚,廚做多間半房
我都係尻up 下 不過2邊都唔揀
幾多樓? 咁算幾抵喔
不過如果未扣回佣要over 600萬就要用新按揭先做到高成數
455 咩plan 唔洗600?
咪聽AA鳩噏啦
即供價7樓都要674萬
扣完600萬都唔洗唔通回佣回成10%?
AA都要食飯 當AA食1%佣
唔通發展場出到11%佣?
你兩個老細回佣有幾多呀,5%呀?
正常用家呢口價點解唔買瓏門?
即係成10%佣
怪唔得咁落力
佢兩個老細分分鐘係買G室/最細果啲單位咋,呢個價買中間size 預半生真係on9
做好功課未呀?比多次機會你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞