2017BAFS試前討論區

819 回覆
12 Like 1 Dislike
幾時出mc ans

燈塔 / 名師一定會出 到時留意下
返到屋企send paper 2b
27/30 mc
返到屋企send paper 2b

Thanks very much!
27/30 mc

唔洗擔心,Paper 2會救得翻;有其他科就準備其他科,冇既話如果下晝得閒影一影份卷比我啦 thanks
平時都唔會錯咁多...今次22/30...
27/30 mc

唔洗擔心,Paper 2會救得翻;有其他科就準備其他科,冇既話如果下晝得閒影一影份卷比我啦 thanks

但係paper 2 感覺上都做得唔好
27/30 mc

兩份卷個比例係點?

年年唔同 你預大概4比6 會按candidate係paper1 ,2既performance而adjust
27/30 mc

兩份卷個比例係點?

40% paper 1 60% paper 2, ref http://www.hkeaa.edu.hk/DocLibrary/HKDSE/Subject_Information/bafs/2017hkdse-c-bafs.pdf
Paper2B

Q6 比較蒙,可唔可以影多次 thanks
26 Apr 1323:
已成功收集:

Paper 1 - 中文
Paper 2B - 中文

其它卷繼續收
26/30 2題careless
平時pp未試過咁低 唉 8分
番到屋企影英文paper 2a比你
btw 巴打會唔會出suggested ans?
26/30 2題careless
平時pp未試過咁低 唉 8分
番到屋企影英文paper 2a比你
btw 巴打會唔會出suggested ans?

會做,但聽日我考專業試後日要補econ,最快都要28號先會慢慢做再upload
26 Apr 1323:
已成功收集:

Paper 1 - 中文
Paper 2B - 中文

其它卷繼續收

我可以影paper2中文比你
但係我有用螢光筆highlight左某d句子
你介唔介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞