【愛情/校園】當年我曾經追到一位女神,但我竟然飛左佢。

392 回覆
65 Like 9 Dislike

你好呀,新絲打

你好呀,新絲打

你好呀 好好睇呀

你好呀,新絲打

你好呀 好好睇呀

謝謝你
等多陣我想執靚少少再post,話哂都大結局
後記同感想明天會出
想當年個ex都話要晚晚FaceTime
過左幾個月就收皮
仲識埋第二個
希望啊彤冇咁仆街啦
有無得繼續落去,無得睇有d失落
睇完你個故我就想追翻我個ex,
會唔會太衝動
有無後傳
去外國姐
你有飛到人
仲識埋第二個
希望啊彤冇咁仆街啦

搵第二個都係阿東先啦
會唔會太衝動

依個故真係完左,後傳可能會有

你又真係衝動左啲既
會唔會太衝動

太衝動了
根本ex就唔應該再聯絡
唔好因為個故而做啲on9野
有無後傳

應該有既~
仲識埋第二個
希望啊彤冇咁仆街啦

搵第二個都係阿東先啦

到你有靈感 (又想出嘅話)
先再諗啊靜啦
唔趕的
去外國姐
你有飛到人

係故事前期既事了
仲識埋第二個
希望啊彤冇咁仆街啦

搵第二個都係阿東先啦

到你有靈感 (又想出嘅話)
先再諗啊靜啦
唔趕的

我自己寫完成個故都有啲空虛
有無後傳

應該有既~

絲打LOL名係唔係有紫菜兩個字
後記呢
hello 大家好啦,我係夏至東啦。歷時二十日既故終於完左,由一開始一日三篇到中後期變到一日半篇,自己太懶既關係😓,不過都多謝你地肯睇落去。

其實個故仔應該係追番阿彤就完結,但我想繼續寫埋落去做一個比較完整既故事。(但最尾好似都唔係幾完整😂)

本身個故事出黎都係比我high下,點知我見到觀看人數都幾多下先努力啲寫落去,多謝你地鐘意睇啦。

依篇亦都係我第一次出既文,裏面都有好多錯字同唔太順口既句子,多謝你地既忍耐同埋都同我講番錯咩。

你地留言好多我都有睇到有啲仲會覆得好詳盡,你地既意見同感受我都收到架啦!

遲多陣亦都會有故事既後傳,我想比較輕鬆咁寫後傳,所以你地想睇既就要等等啦。(不過應該唔會好耐,大概四,五日左右一篇,我諗會出四至五篇左右,仲會補番少少外篇。)

好多人都講現實中唔會有好似阿彤咁既女仔,等一個咁蠢既男主角都唔改變心意。

我用番我既角度黎講:依種女仔我見過亦都接觸過,通常依種女仔都係比男方飛既一邊,好多時佢地都唔捨得放低個男仔而繼續鐘意落去,而個男仔後悔完追番佢。(唔講咁多啦難哂題!!!)

你可以話篇文太牽強,我可以同你講中學既戀愛就係咁純真無雜念,亦都解釋左點解中學無拍過拖係遺憾。(不過真係無拍過都唔緊要,最緊要你識珍惜中學既時間,唔好用哂黎讀書,因為中學既時間真係過得好快。)

依個亦都係我寫埋故事中段我自己中學生涯既一啲點滴,係就係悶左啲,不過都係我自己既回憶黎,希望你地睇完會更加珍惜中學既光陰。

其實我完全無諗過會有投票先項活動,見到有巴打提出就試下。(因為我驚無咩人投搞到幾尷尬😖😖)好彩都有好多忠實讀者肯投下神聖既一票。

對於投阿靜既讀者我深表歉意。(應承過你地會有雙結局,但可能近期之內完成唔到,對不起!!!!),不過就算阿靜既票數高過阿彤,我諗我都會寫阿彤😂😂。

我諗依篇故真人睇既原因係大家都有啲身同感受,我見好多男讀者都話同自己既情況好似😱😱。希望你地睇完會大膽啲追下你地心目中既女神。(就算過左去既都唔好覺得自己好無用,由依一刻改變自己都唔遲!!!)

女讀者呢我諗唔到有咩同妳地講😂😂,對住自己鐘意既男仔唔好怕羞記住主動啲。有陣時啲男仔就係咁怕羞。(男既唔好再咁遲鈍啦!!!😏)

妳同佢地講少少野佢地個腦都可以空哂,妳地唔好以為佢地份人悶喎,佢地真係怕羞仔,對住依啲男仔妳地反而要主動,開下啲有趣既話題吸引下佢地,當個男仔同你熟左佢地就會變到外向好多,好多野都會同妳地分享。

依篇野變到完全唔似後記啦😚😚。你地有野問既話可以係下面留下言,我會盡力覆下你地同比下意見。雖然我好似無咁既資格.........

依篇故仔係唔係真人真事?我答返你地半真半假囉,有時現實唔會咁完美,總會有遺憾。

夏至東做左好多我無做到既事,挽回左好多既事,到最後完成左我好多我無做到或者唔夠膽做既野。

多謝你地支持左足足二十日多謝咁多位讀者。後傳我應承你地盡快出

多謝你地
後記呢

即到
支持,慢慢出都得架
東哥其實係人生贏家

屋企有個錢比佢出國
有女仔為佢守候 (啊彤)
第二情人 (啊靜) 不計前嫌
繼續係佢身邊以朋友角色支持佢
亦都有啊結為良朋

都真係幾羨慕依種人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞