連登巴膠怒屌popo鳩拉暨屯碼怨婦再投訴就車都唔開

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
問題:
就沙田T4號主幹路勘查研究,請問現時的進展如何?過去2006年曾刊憲公布方案,惟遭沙田區議會反對方案,現時的方案會否有所改善,以回應區內人士的訴求?
提問人:林卓廷議員 (立法會內部參考編號:37)

答覆:
土木 工 程 拓展 署 (本署 )於 2016年進 行一 項 交 通檢 討 , 當中 確 定 有需 要 興 建T4號主幹路。該項交通檢討已考慮到沙田區議會和其他持份者的意見,並制定T4號主幹路的修訂走線 (「修訂方案」) 。本署於2018年和2019年向沙田區議會 交通及運輸委員會 匯報該修訂方案和擬議優化措施,而沙田區議會大致支 持該 工程項目 。本署現正進行有關勘查研究及詳細技術評估;該等工作將於2021年年初完成。
最好帶埋啲rosa過去啦
嗰個位越嚟越臭
車廂密封+戴口罩都聞到
連登巴膠怒屌港共擴疫製亂不忘保鐵暨悼念黃埔捷輝專區
唔係只可以行81?
你又做乜鳩
63X 有幾部 VK牌 ATENU都已經裝咗
宇治金匙
地方的小巴公司需要買當地特產去做生意
証明狗巴完全冇標準
唔好買toyota啦
城仔R8班次好疏係應該開密d
但去欣澳轉鐵既人點算

B5開特車正正避免長勝爭埋一份
係收平d,但唔洗來回行青馬俾少d路費
https://www.legco.gov.hk/yr19-20/chinese/fc/fc/w_q/thb-t-c.pdf
計劃的政策目的是為公共交通開支較高的市民減輕交通費負擔 ,政府認為將公共交通開支水平定於400元屬合理安排。若將計劃的公共交通開支水平降低至200元,預計全年補貼金 額會由現時約31億元增加至約58億元,增幅接近九成。 政府在考慮調 整計劃的公共交通開支水平、補貼比率或補貼金額上限時,必須非常謹慎,以確保公帑運用得宜。

個個位其實咩事咁臭
2019年1月至10月涉及逾期未領取補貼的每月平均受惠人數約為360 000 人。
為了紓緩 九龍 至 沙 田一帶 的 交通擠 塞 情況,首 要工作 是 解決現 時各條接駁尖 山隧道 和 沙田嶺隧 道道路 的 樽頸問題 。政府 現 正進行大埔公路(沙田段)擴闊工程,把介乎沙田廣場近沙田鄉事會路至禾輋邨民和樓近火 炭路一 段 大埔公路 的分隔 行 車道 ,由 雙程雙 線 擴闊至雙程三線,並可望於2023年完工。
仲有得揀咩? 政府定下的小巴規格係為佢而設的
綠頂批29個就肯定連平治Atego-815都得
大西北 水埔 線搭中呢批車真係屌出黎,坐感仲衰過 V櫈
馬亞木接手2 2A
唔好發夢
金匙=馬亞木
佢行果條26嘅小巴都殘晒
九巴策劃及發展部經理梁領彥說,該200部增設氣窗的雙層巴士將行駛載客量較高的市區線,如途經旺角彌敦道、來往中秀茂坪至尖沙嘴碼頭的1A線;首兩部已增設氣窗的巴士今日開始行駛來往沙田至佐敦的81號線

頭兩架行81啫 應該冇限制
佢有200部會改喎
有下期標題未?
連登巴膠怒屌港共擴疫製亂不忘保鐵暨悼念黃埔捷輝專區
村村通
唔計啲車
捷輝嘅核心價值係人
啲人唔同咗,2同2A都唔再係以前咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞