連登巴膠怒屌popo鳩拉暨屯碼怨婦再投訴就車都唔開

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
咁行法3條比盡咪收7.8

依家狗西非繁做到12-15分班嘅線已經係超級VIP級數

呢間西公司根本唔理夠唔夠載,最緊要收車cut cost
無競爭既結果

雖然有721 831 但黨鐵營運其實比起算有良心好多
其實邊鳩個諗埋啲重口味路線
跟住又有條半天吊682B
如果搞搞條682B就已經可以慳返條線
顯徑就落標書逼河西東區線嘅營辦商一定要做青沙轉乘(厹投唔到都要同對家做轉乘)
再唔係怕煩就屯馬綫搞掂/直接俾河西條綫厹做
河東就682B做大圍站秦石沙乙博水廣源
假日有264R 同 B1 特去天北
不過都摺撚晒
682B北行經埋富豪啦
再一次恥笑NWST
幾年間 非專利/新巴二手轉易上
成堆操作真係極多餘
買8537-46 過10幾架836x-7x俾新記
轉新記歐三俾非專 再過堆二手57xx俾新記
然後又再過堆行李架85俾新記

好地地 俾歐三在新記終老
翻髹/過戶錢慳返筆
反正歐3過完戶都係18年退
將8537-46轉俾新記
直接俾8526-36,8361-90非專咪得囉

新記係值得買新車
買左咩車咪派去啱用既線囉
買多左12米8 係應該攞去開拓路線版圖
30x/33x/590/X970正路係可以用
攞去俾X970取代970x開全日雙向來回
33X全日來回都去左幾十架啦
用590出車海再將90開到變以前92咁
590自然有需要用12米8
日間33X改經告士打道入百德新街再重上東廊
係足以取締大半綠小31,69,69x需求添啊
捉到鹿都唔識脫角
68xx攞去行A17
12米8有RAS連華富中都可以輕鬆掉頭既時候
薄扶林道 近李陞&置富其實問題不大
新橙同城仔過份保守 其實聽自己搞死自己
反正不嬲都鐘意做假特快掠水
陰乾5x,101x做流水都諗得出

新橙,88x唔夠客就行曬成條電車路啦
對面海垃圾你就走去同精神病院鬥
啊,講到尾
當年買錯波柴既人係咪仲做緊?
咁就唔又怪新記啦
連10米短車 單層都買唔夠
可能係運吉唔比行呢
一邊cut cost為上
一邊載空左成兩個月先減到30分
咁另一間嘅本業係商場呀嘛
本地最正常既巴士公司只剩魚蛋灣巴士
其他全部都
龍運豪華
嶼巴慈善
新城今次算係咁啦
90/97比載通做應該60分班
載空:全部班次均為對家時段
107疏到爆然後同人地收入對分
正宗扑街黎
唔係直接暫停服務咩
做得水泉澳就唔好諗啦
水仔同富豪一定揀水仔
富豪咪開班682D回程算
沙乙博嫌682B要兜水泉澳廣源就自己喺沙角出面行番入去啦

682B根本唔使經第一城愉翠
去小瀝源路步行也不算太遠
出單層頂撚死你
大圍開兜到廣源先入隧道又係重口味
搭鐵好過
682B 改去沙中兼轉做全日
沙中-博康-水泉澳-愉翠-廣源-港島東
上繁往沙田/下繁往柴灣/星期六日全日改經沙瀝公路
依家619開緊30一班
利 依家搭緊尾班車 已經樓上坐滿窗口
590 用12.8....?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞