連登巴膠怒屌popo鳩拉暨屯碼怨婦再投訴就車都唔開

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
圖省略

不孝子名單
1 秋本(不孝教教主)
2 潮乜春/CHiCO最高!!!(不孝教首席教徒)
3 薯仔邊忽好食
4 GK9094
5 141906
6 換襪喪志
7 小獌
8 雜近評
9 seohyunbb
10 IFC天台
11 蓮尼住
12 Jack_Galaxy
15 點火石
16 未雨稠膠
17 訓啦!_好樣
18 寶馬七系好長
19 人大陽痿會
20 7_仔
21 逢二進一郎
22 月滿軒尼詩
23 星期5真好
24 其龍怪
(偽)不孝女名單
13 安娜
14 屯門詠池
三毛名單
1 R730
唔好靜靜雞del個名

以上名單請永久置頂 直至找數為止
年輕人,係咩促使你做不孝子?係愛定責任呀?
係無圖呀屌你老母
忠告: 不孝可導致陽痿 唔想榜上有名,咪做不孝子

萬能Key:
1. (路線)班客搭XXX/行路都得啦,係佢地咁鍾情巴士
(地方)真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
2.你屋企樓下有全日(目的地區)線就唔好係度講風涼話,係度盲反 !!!!!
你唔用(路線)唔代表其他人唔需要搭,否則為什麼區議員和(當區)居民要不斷爭取
3.(___M/___K/鐵路接駁線)係阻礙(地區)巴士路線發展的絆腳石,最好取消左佢,做好對外巴士服務
4. (___M/___K/鐵路接駁線)係所有地區的巴士發展絆腳石,給巴士公司和運吉 hea 做當區巴士線的籍口
5. (起點)可以去(地方)搭(路線),步行也不算行太遠﹗
6._(持份者1)__ (仲有呢度某些人)對__(地點A)__存有歧視及欺凌態度,鐵證如山,甚至早在__(時間)__前已經出現,咩野__(對居於地點A人士的戲稱)__論,不攻自破。
唔認同唔緊要,歡迎拎數據拎道理黎插到我口啞啞。拎唔到既,可以唔出聲唔使理我。又要出聲,又剩係識含血噴人人身攻擊,咁叫高質素既討論?
除左含血噴人人身攻擊同留低個負皮,還有甚麼板釜?
7.呢度部分人只係識盲(反?)__(路線)__ ,盲反__(地點)__巴士線,非理性討論,毫無建樹,一 D 出色都無
唔高興,意見不合就只係發惡話飛走__(地點)__,毫無建設性
8.總之任何反對改善__(地點)__巴士服務的人,就要被聲討
9.其他人要求改善其他地區服務就得,我地提出改善__(地點)__巴士服務就講乜都唔合心意,根本就係盲反
三毛名單
1 R730
2 光復九巴時代健榮

唔好靜靜雞del個名

回覆、爭論
Block7、無視
新手留名學野
已負評
#6就係條畜牲?仲未死?
標題冇咗「專區」
[quote]

30分一班
Dllm 秋本貼蛇精女
仲有人未block佢
好想知秋本有無對住d姐姐圖打飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞