連登巴膠怒屌popo鳩拉暨屯碼怨婦再投訴就車都唔開

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
其實最野蠻果班係坑口班人姐
唔抵得康城有98同797直出就要搶人,要自己有得直出唔俾人地直出
人地坑口人要全部線都要A29咁坑口尾站先受
佢要直出就得,人地要直出就唔得
咁老實講
坑口又真係最少直出路線
成個坑口除咗98D/A29/798似樣少少之外
其他都幾惡頂 (290惡唔惡頂就見仁見智)
又好難怪人地唔想行山上/想拉其他區嘅車做坑口直出

不過入得坑口好多時都要兜全個圈
如果唔係就會有其中一邊嘅客落地底(798/A29有車程優勢除外)
但兜得嚟其他區又會唔鍾意
地鐵站又放正中間
除非拆咗個地鐵站佢
否則都幾難大執
我無否認佢地直出線少
點解俾人覺得野蠻,係因為佢要直出就得、走去搶人地條直出線仲要話人唔配有直出線(98同797)
同埋事實上而家98D早繁坑口直出班次客量真係差
其實人地都講緊事實
康城出到嘅客量比坑口可能更少
大大條地鐵喺度
我就覺得兩巴可以揀98/797是但一條做埋坑口
反正轉車站大家都係各有各做
你咁講坑口都大大個站係中間,都唔使有直出線
其實有98同797係意味住一樣野,兩間公司都靠佢做駁腳,兩間公司都唔會再投放大量資源落去改善其他線服務
咁老實講
坑口又真係最少直出路線
成個坑口除咗98D/A29/798似樣少少之外
其他都幾惡頂 (290惡唔惡頂就見仁見智)
又好難怪人地唔想行山上/想拉其他區嘅車做坑口直出

不過入得坑口好多時都要兜全個圈
如果唔係就會有其中一邊嘅客落地底(798/A29有車程優勢除外)
但兜得嚟其他區又會唔鍾意
地鐵站又放正中間
除非拆咗個地鐵站佢
否則都幾難大執
我無否認佢地直出線少
點解俾人覺得野蠻,係因為佢要直出就得、走去搶人地條直出線仲要話人唔配有直出線(98同797)
其實人地都講緊事實
康城出到嘅客量比坑口可能更少
大大條地鐵喺度
我就覺得兩巴可以揀98/797是但一條做埋坑口
反正轉車站大家都係各有各做
你咁講坑口都大大個站係中間,都唔使有直出線
其實有98同797係意味住一樣野,兩間公司都靠佢做駁腳,兩間公司都唔會再投放大量資源落去改善康城其他線服務
早繁除咗798/A29/E22A
應該冇乜邊條隧道線客量見得人
隧道塞車已經趕咗好多人落地窿
正如有好多出南九龍路線咁
早繁客量都唔係特別標青
將軍澳出尖沙咀就更加
咁一區一條就更加唔使拗啦
反正之後想轉番九巴嘅都係搭98
想轉新巴就搭797
睇返早繁,98D坑口直出班次差係比較緊98D寶琳班次
仲要唔好忘記98D坑口直出班次有部分係有康城客
坑口個base從來都比寶琳低
康城客有幾多就要等康城人講了
不過都係嗰句
坑口人的確心理上係自私乜線都想拉
但唔代表佢地唔值得更好
我由此都係屌緊佢地野蠻,無話過佢地唔值得有出直出
只係唔應該要成全自己直出就唔俾人直出(98/797)、仲要話人地唔應該有車搭(290系)
條286S咩事
796X/297(P)/296A/296D識企人
有冇人搭過
李錦聯講煮食真係幾好聽
唔知長勝有冇後悔
非繁記錄
而家好明顯
條E43死兜爛兜入埋青衣行過圈都只可以收$17,城巴的話唔使咁行應該已經可以$24同E22A同價
以前971 dart仔過西隧同片域多利道都幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞