連登巴膠怒屌popo鳩拉暨屯碼怨婦再投訴就車都唔開

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
沙田駕駛學校早三年前已知道
其實狗公司全部寫30分鐘一班算啦

屌你老母 4-5蚊果堆路線 分分跑步到左目的超 班車都未撚黎
隧道撚:康翠唔想兜山下想夾觀塘區直出係漢奸
隧道撚:我地A29靠坑寶唔夠客加班 兜將南晒時間 所以要停埋觀塘區3個站
比271X全日
青沙直插西九站、廣東道
好耐之前青山有人提議過康城工業邨尖沙咀線 中間夾紅土

其實都幾好
796P就專心做將南
其實最緊要係擺番將軍澳站
然後做海皮同調景嶺直出

796X都去番將軍澳站
做晒海皮調景嶺尚德出紅土生意算數

到時就康城線一次過做晒紅土尖沙咀
將南紅土就796X
將南尖沙咀就796P
尚德尖沙咀就由厹繼續做啦
反正尚德咁鍾意直出
最多朝早北行晚間南行縮時止蝕
單做尖沙咀做唔做得住
起碼要做埋尖東
但擺尖東兜廣東道再行彌敦道又有少少重口味
又冇理由回程放棄佐敦同彌敦道叫人入九龍公園徑/廣東道等車咁搞笑掛
厹根本想人落黨鐵然後佢自己止蝕製亂
區內線短途就快行都行得快過佢
270A可以捱到入尖沙咀
271咁行唔見得做唔住
271X去埋紅碼囉明學269B
其實271X做循環會唔會膀胱爆炸
仲長過213X
資源呢家野
佢想加就有嫁啦
上星期286C咪又加咗車
我成日覺得Quota依樣根本偽命題
車佢日日都買緊 人佢都日日請緊

唔計今次疫情 太平盛世年代 佢都係想遂條拉到25 30分鐘 (除非968 1 74X等VIP路線) 新開路線都基乎一律以30分鐘一班做標準
今時今日一等VIP線非繁開到15分鐘一班
20分鐘係好多人等跨區巴士極限
係街上冇可能次次跟ETA去等車
ETA唔係開非繁30分鐘1班全日線萬能藥
其實黑心果句 真心想快D出現狗巴群組
全車乘客連同車長攬炒 狗公司先唔會再心存僥倖
廣東道換司機即捕即解就得
如果唔係比班佬屌死
但就算271X循環全日
保守估計繁時頂盡12非繁最低消費20
如果271唔撤離尖沙咀好難做得起
即係要好似上面咁講變做大埔版舊270A

仲未計唔係真係快好多情況下要俾多$1
271/271X喺唔同價位下強行分拆只會好似86C/286C下場

利申:最近週末下午搭過一次86C北行
照舊頂閘入獅隧
厹其實就係想班班頂閘
如果唔係點會咁落力cut cost
你可以理解做佢手頭上大部份嘅線一係好賺一係好蝕
仲有堆年年因為塞車人工等因素令到cost年年升嘅線

其實基本上幾間巴士公司手頭上可以cut嘅線其實過去5年都接近cut晒
剩低就係等沙中線通晒一次過大洗牌
所以呢幾年巴士路線計劃主要都係針對新發展區帶嚟嘅額外需求
少咗以前大刀闊斧嘅舊有路線重組方案

沙中線全通後應該巴士生態會改變唔少
因為有蓋巴士總站
山水樓
590招標

970/X招標
B1 276 K65 K73
事實上
元朗返天水圍計coverage 得269D 似樣
淨底唔係淨做天耀就只去元廣算吧啦
73x又贏
74X失寵啦
尋日出通告非繁cut到有25分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞