召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
可唔可以合翻埋個口
又唔係jj就唔好做依啲高潮眼嘅表情啦!
好撚核突🙄
搶人條仔冇fc咁無謂因為咁有唔好嘅印象嘅...
只不過樓上個人真係做多咗 咩明明客觀上做一樣嘅嘢主觀感覺一個真一個假lmao 偏見就偏見啦
又要分淺定深?有follow 同 cm 都代表係黃啦,佢都有出相eyeforhk,好過黑警家屬/藍絲jade etc...

利申:唔係打手,打手死全家

只係覺得對同路人唔好咁harsh,拎啲時間追擊啲藍絲/CLS返黃既啲片好過
之後見到喺ig見到吉吉為左反送中既野同大陸d 5毛嘈交
冇記錯我係某個share文宣既ig見到佢既comment 有冇絲打記得?吉吉係黃啦 有follow 開佢ig都知佢會share文宣 我講到咁係咪有人會以為我係吉吉打手唔識佢但我覺得有時大家對黃既門檻太高 ig做左文宣又話人「share文宣就好黃?follow ig就好黃?」果d說話 冇記錯吉吉都有去遊行 我自己覺得 黃係政見 而光復香港係種理念 作為同路人、手足既你應該係令更多人由淺黃變深黃 中立變淺黃 唔係下下要批鬥同質疑人點黃 同唔夠黃 下下針對同路人黃唔黃其實對成場運動冇意義 又分化又趕絕同路人 當然偽黃同藍絲仆街死
絲打同我想表達既野一樣 打完先見到
睇咗崠條新片
雖然兩個女都好醜
但都叫做有老公錫有大屋住
睇到想講粗口.
個問題係咪佢自己諗出黎自自答架?
不如呀"知性人"都係唔好講啦好嘛
Exac7ly 中國武漢肺炎

本身幾鍾意睇佢 可能未紅喇 啲skincare片都似真心分享 冇話成條片好明顯係AD嗰啲 但呢排成日po story話少咗view 好似好介意view 梗係介意喇會影響收入同收pr量 有啲反感
咁呢排少咗view個個都緊張 又黃標又盛 一沉底就真係無人睇 佢地份工緊張吓姐
無m無禁入去睇
但發現liz條新片個標題
又係乜撚野去剪頭髮 帶狗散步d on9野
係咪唔識諗新題材拍?
集集都係到發姣 baby baby
點解D片咁撚無意義
都會有人睇?
間唔中一兩條叫vlog 叫休閒
屌佢 日撚日都影鳩住自己同個巴西佬鳩Fing
究竟有咩好睇
睇佢ig d片成日扮到好hyper咁 有d做作
人地做得model都係專業啦
我覺得佢睇落都幾得意呀
性格都好似幾唔錯 佢之前好似話佢天生就食極唔肥
咪就係 本身佢嘅生活就係咁啦
有冇肺炎都一樣
見到佢ig係咁repost人哋啲story
唔知做乜鳩
好多
尤其有錢個堆離地中產
問佢嘢嗰啲人都戇居,佢都未生!
想問關於懷孕嘅嘢,我會選擇去問kiko,
起碼答案有參考價值同有資訊性。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞