召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
幫蝦乾開個post叫咩好
北歐知性人妻?
但我睇理科太太啲片 佢係似啲咁cool既人 姐係唔係特登咁冷淡 令人唔舒服嗰隻
無追開alicehaha啲status
想問各位絲打佢有咩經典
因為見好多好多人狙佢
之前我有friend話佢係香港版嘅范瑋琪
想知

咁就係本人同打手痴線
就係識佢老鼠,想知佢做過乜咁乞人憎,柒到個個post都講佢

咁都唔撚得?

我話我frd話佢係,唔該睇清楚
佢話港版係指佢兩個都係城府好深嘅假閪
連登仔應該要驗眼先好上網
點解polly同佢男朋友散咗
蝦乾就真係令人唔舒服嗰隻佢拍親片都有種尷尬味
粗口鳩體真性情 先啱
冇人緣 咪呢啲

其實理科太太過左氣好耐,紅左狂接業配,仲比人發現左佢所謂白手起家都係假嘅

https://www.google.com/amp/s/www.setn.com/m/ampnews.aspx%3FNewsID%3D488937
根本適量食肉係健康
又唔係要餐餐整到BBQ咁又油又多汁
見佢成日整埋d濕9劣食但以為自己好好廚藝都睇到燥
痴線 講alicehaha講咁多頁
因為佢真係好黑人憎
但講雲西/其他mk kol就係00後 要自己去第到講
因為alicehaha一直都係beauty beggar
從來無睇過佢d片同ig都覺得佢好7煩
我都覺我都以為自己睇緊ondo
個個求其煮啲嘢食 俾人讚煮嘢食好勁
之後拍下係屋企最做作既一面
屌原來有人咁諗!!!!!!!!!!!!
佢youtube片講嘢個笑容唔知做乜鳩 連我格住個mon睇都覺得尷尬可能佢好鍾意全程坐喺度講經扮專家 但係又要keep住佢個皮笑肉不笑嘅笑容 搞到好撚尷尬
利申唔好屌我搵嘢屌佢 我係真心覺得尷尬㗎
佢每次發音alice都好尷尬
唔記得邊次我聽咗做Alex 笑撚死
諗起asha
蝦乾一定以為自己用176蚊買到塊扒係平靚正 而唔係cheap
又想營造賢妻形象 點知失敗
睇得出佢平時無乜出街食飯見識
喺高級超市買塊靚扒閒閒地都300以上啦...
仲有Minnie PKJ呢對孖女
出面屌緊微辣嗰兩姊妹 點解咁醜成個馬臉都咁多人話靚尤其個阿妹 眼距闊到
覺得痴住啲有少少學識嘅人自己就會變知性?成件事勁井底之蛙 大肚嚟m你就真係要驚啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞