召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
佢刪埋個留言⋯ 之前見到下面有人講L’Oréal group 都唔罷啊
即係佢自己會照用⋯⋯
咁姐係陸永同佢老婆都
似裂口女
佢老婆之前唔係有表態 仲俾啲小粉紅鬧
係囉都諗緊 但記憶中陸永老婆有po過文宣
我放大睇多次張帖,佢好似唔係 the one 擺,好係係洲際荷花廳擺酒。中文有寫尖東海景嘉福酒店,英文好隱約有寫intercontinental。

大家可以研究下係咪,雖然我都好憎蝦乾
一樣還一樣
有證據先屌都未遲
mingsze咁黃都同火雞姐咁frd啦
個陣比人鬧到del哂兩個女d相
仲要share quarantine memes 但自己日日都出街
充出香港...
我覺得咁,hiddie都算幾黃下,佢ig po到黑警死全家果啲,所以如果loreal要俾錢佢洗嘅我覺得無所謂,佢自己唔買嚟用我覺得ok賺就賺你錢,但繼續屌政府。唔知大家點睇?
因為beauty blogger真係好難話完全唔用loreal group同埋其他「藍」店,咁佢都要開飯啫,佢肯繼續po文宣幫手pub,我又覺得佢咪賺囉,我地自己小市民可以唔用架啫。
好記得有一次遊行前一日陸永老婆po咗個story話今日同兩個女去街 聽日為佢地行街

Sorry 自吞一打膠
因為以前一直都冇留意過蝦乾啲嘢
啱啱睇返佢ig 先知變咗the one 證婚酒會
不過以佢嗰時成日post 結婚相嘅程度
如果有擺酒又真係會公告天下
好想知點解由洲際變咗做the one 證婚酒會
我覺得因為hiddie的確係一個識化妝嘅YouTuber而佢嘅職責亦都係review products,佢個channel亦都唔多其他片。咁如果佢唔可以再提L'Oréal 同Shiseido group,相信佢一定會少好多content同廣告。咁其實大家照睇再揀嘢嚟買咪得囉。同埋私心啲講句,真心鐘意睇佢化唔同妝,都想佢有多啲嘢玩自己睇完j完就算
係因為太多對人唔對事
真係俾人屌 / 護航
有啲人就會話”我對事唔對人”
總之龍門任佢地擺
鍾意你果時 你接中資都可以體諒
仲話觀眾自己會有分析能力添
唔鍾意嗰啲
就話觀眾冇分析能力㗎 見到你推薦就會買㗎啦
616有見到佢 雖然帶住口罩
但佢對眼好易認
好似證婚會之後有係洲際擺酒
但正係請屋企人親戚個d
冇記錯好似係the one證婚 ,夜晚只同屋企人食飯
應該夜晚先係海景嘉福
其實有啲黃嘅都會同藍keep住做朋友
有啲係真係政見唔同 但唔會unfriend
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞