召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
佢講野個腔調好老土
講到好鋪張但都只係搞咗個下午證婚酒會
佢哋兩個女都好豬
其實影相唔叻、廚藝唔好、英文差、鍾意北歐style 、裝備撚呢啲都唔係咩大問題係對朋友同老公刻薄呢下最衰

我諗痴線西咁憎蝦乾最大原因都係蝦乾慣性識小小扮代表成日專家上身咁款
一個人太自大真係會令人覺得討厭

如果蝦乾有mon post既話 奉勸你做人humble少少
相信大家都會慢慢冇咁憎你
肯定真黃 有fol 一直有出文宣story
唔好屈人藍 唔該黃色YouTuber加埋佢 thx

佢原本都唔差
個雙眼皮好靚
https://www.youtube.com/watch?v=z1pJEgFeljE&t=1495s
23:54 小熊貓爆料求婚前半年至一年某人成日話邊個結婚喇好靚呀
48:00 轉個頭某人建議viewer話如果唔係諗住生仔可以唔使結婚,小熊貓話唔同嘅結婚對女仔係承諾嚟,某人就話都係嘅係我自己太獨立啫

佢自己咪一樣恨嫁扮晒獨立其實你催婚暗示下冇人會笑你,但同時又扮晒唔恨嫁好獨立就
個樣又乾又殘 十足十吸完毒嗰啲
之前暗串cyn 30歲
心諗cyn 個樣似後生過蝦乾七八年

真係從來都唔覺佢靚
真係邊忽係靚?
點鳩解可以咁多人吹奏佢靚
係咁cm讚佢叫佢出多啲鏡
家姐化咗妝(not素顏)都叫做順眼少少
呀妹係化咗妝都係普通到路人
一個行過唔會回頭唔會記得嘅樣
仲要眼距好闊
拍片啲咀臉又閪
真人一定八婆到仆街
蝦乾真係好自我中心
睇佢啲對答一嚟就將自己嘅思想同自己想做嘅野套落人哋嘅情況度
相反小熊貓真係會幫人分析問題 從人哋嘅角度去諗

講到結婚為生仔咁 但佢之前ig又話其實自己唔係好想要小朋友 係小熊貓想要
咁佢姐係想生定唔想生
講到好似結婚又係得小熊貓想 生仔又係得小熊貓想 結婚笑仔都好難為佢咁
佢講廣東話成日會用個”欸”喺最後 好怪懶係台灣腔咁
又恨嫁又想扮獨立
想生仔又推個波比老公話佢想生
將啲自己想做嘅野推個波比人再免為其難配合
份人真係夠哂矛盾 呢種性格真係好閪

佢實係嗰種人哋做得好係應該、少少野做唔好就屌爆人嗰種性格
完全反映嘅「律己以寛 待人以嚴」嘅性格
好乞人憎

蝦乾roomtour掙嘅錢都夠佢買多啲肉比小熊貓食啦
咁睇小熊貓真係幾好 識諗過佢
又係vlog 冇內容就咪拍啦
佢老公d回應有時9下9下咁 睇得出好好脾氣 好遷就蝦乾
PS 條片下面有個人話 成個鐘live都係小熊貓揸咪
希望小熊貓可以陪多啲個bb
如果唔係俾蝦乾24小時揍住一定好牙煙
營養又唔多肉又得一兩啖
個呀媽做乜野都係為咗俾大眾睇 俾大眾讚
大半世就係到堆造虛擬人生
遲啲就好似亞歷山大老母咁呀仔受傷第一時間唔係幫佢止血
而係要po俾啲followers睇去呃likes去滿足自己嘅虛榮心
小熊貓同個b(小小熊貓)永遠只係佢用黎呃likes嘅工具
咁講好似好仆街 但咁多人狙擊你唔係冇原因
但蝦乾你po嘅片平時啲言行舉止仲有ig post caption comment story都好明顯睇得出你係一個幾自私又attention seeker 嘅人
如果你有mon po真係希望你改下你啲閪思想
世界唔係圍住你轉
好簡單 當你睇到人地cm彈你嘅時候 你第一時間係屌9對方諗點樣反駁🙂人覺得自己冇錯而唔係諗點解咁多人彈自己係咪自己做錯到 已經可以睇得出你份人係有幾self importante
不過都睇死你係前者
你條命生得好彩 同小熊貓結婚又有仙仙衣位你成日左嫌又挑剔嘅朋友 又有一班盲撚咗忽上腦嘅港豬fans YouTube channel 又搞得唔錯 係咪自己都覺得好療癒🙂
其實你真係要知足
煎多幾塊牛排小熊貓食啦
179塊牛排都要hashtag
假撚到作嘔
我唔知鏡頭背後你同小熊貓點相處
但鏡頭前好多小動作語氣都呃唔到人
唔好成日出post公審人
個bb係gift黎
E啲雞毛蒜皮嘅野po出黎話俾人知係小熊貓想要bb所以先好委屈地去生
希望賀爾蒙真係改變到你嘅劣根性
唔好話我haters gonna hate喇
係你真係好假好黑人憎好造作呀
真係左睇右睇都覺得佢好撚普通
懷疑過係咩自己眼光有問題
唔係hates
隔離po都有講佢地兩姐妹出國
其實可以收皮啦!
俾人話兩句就起哂摃串人
以為自己好有型
成日活係自己世界
點解呢d垃圾片咁多人睇
我寧願睇d室內設計都唔睇佢啦
之前覺得佢d片ok
但近幾個月真係越黎越悶,冇睇了

一路覺得佢係港豬,因為佢d片完全冇顯示出佢係黃定藍
宜家當佢淺黃?
睇完之後條氣gur咗
真係笑死人
揾埋咁多 生日要食$179牛排都算
仲要得半塊
其實179都唔係咩問題
平有平食貴有貴食
屌你人地生日呀!
俾半塊牛排仲要成個post嘅重點係你個唔知乜春煎pan
仲要po出黎
我隻狗平時都有得食牛排做dinner啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞