召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
Sona自己咪又係抄人
究竟爆到咁仆街武漢肺炎幾時到佢哋屋企幾時可以比天收
多咗好撚多 連外國都勁多明星玩
呢排無得出街啲人就玩抖音 真心弱智
https://youtu.be/DCGDKs0USS8
佢似係懶健康 自己亂改個比例 搞到整親啲包都唔發
如果係pt就大獲啦,做到動作錯哂仲繼續讚條女做得好平時教人唔方會好得去邊
其實鬼妹咁著都好柒
對白襪波鞋就好似細個老母驚你跌襪,直接幫你一嘢抽高對襪包住條運動褲咁
乾到似曲奇餅
今次唔搣俾我地睇
唔夠療癒
好啦又係時候追擊下港豬introvert珍珍啦

利申返先,特登用空電話,cap完圖即del app啦唔好屌我玩抖音

係條街扭哂屎忽咁,到底要幾introvert先做到

自我感覺會唔會太好

係抖陰係咁同tyrese拍片,ig就扮神秘

蝗二代pumpkin jenn成個運動無發聲,日日吃喝玩樂,有武漢肺炎淨係識po完外國嘅quarantine memes,然後出街周圍去玩,香港真係多撚謝你班人,繼續爆都係因為你地
岩喎 佢本身咁多subscriber
仲有咁多view
復出應該係仲有錢
想問下有冇絲打有睇fio Chiu ,我見佢都係黃
根據《道路安全條例》第374章37條,最高監禁3年,停牌最少12個月及強制接受駕駛改進課程,危險駕駛無腦Jade bye

佢好多片都有提及下社會嘅野
唔係話吹奏佢但比起好多呃飯食嘅youtuber黎講佢啲片算係好有內容
最後呢張好豬...
但係我見好似冇乜人有講佢係咪未有人識
佢地係咪不和其實
因為要一齊搵錢所以friend翻
呢啲就係茶嬸引以為傲嘅藝術細胞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞