召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
唔係話sue去過遊行 早期有repost文宣?
同埋like呢句野冇咩特別喎......都係覺得陳同佳做錯野 冇法律制裁到既意思
唔係幫佢但唔想屈錯人
wtf佢有post過文宣⋯運動既野隻字不提窩你認真呢⋯⋯
Sue係係餐廳樓上影相睇人行再post上story打🇭🇰💪🏻
食屎啦崠婆 支韓混血
佢有部分subs都係外國人
佢教男友跳舞段片勁多外國人睇
Ig有post少少文宣 但個人有少mk
不過算係咁 跳舞真係幾正
想講好耐 佢有時啲片係打書面語個感覺好似係同大陸人講嘢差唔多 今日出嗰條片仲要打
首先系你老母米你老母
學識打正字先 係「係」同「咪」
仲有唔係網紅 唔好用d支那用語 網乜撚野紅
廣東話叫KOL
請捍衛本土語言本土文化多謝合作
最近睇到個channel叫Happy Amy
睇過ig有文宣有懲罰黃店有叫人去投票

上面太長廢事quote 山東老公邊止藍 直頭紅添啦

下面呢張講緊選舉日民主派大勝

仲有去得呢啲幹部學院邊止藍 紅到仆街
真係cls
係真係好撚嬲 仲要成日用書面語今日出嗰條片仲要係咁吾 吾 吾
同身邊啲人講佢哋兩公婆紅到仆街 仲有jadelam
就叫佢哋唔好睇佢啲片同unfollow 因為其實係比緊錢佢哋賺點知佢哋竟然話 其實佢哋都咁撚有錢 睇唔睇都冇乜所謂啦
係 身邊所有人勁撚鍾意佢 佢地覺得好撚靚女呀 因為佢唔係混血兒但係睇落成個混血兒咁
仲要係SM出名睇樣先入到
佢啊哥係喺愛回家 但唔記得咗叫咩名
頭皮
我都有睇 雖然d片唔係話好靚景裝備撚咁
但有家常便飯feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞