召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
通常形容咩飲飽水 都係啲冇誠意hard sell嘅廣告黎 其實唔單止淨係佢咁寫
聽到好un耳。特登走去問教我voice嘅啊sir,佢話呢啲唔算係懶音or鄉音,係「講」多咗 啫係太造作
差身體乳應該要proof read下先出街
個心口位好污糟
回帶

佢之前話自己開始拍YouTube係因為希望可以用佢自己啲片去帶走香港人既唔開心
收皮啦想紅咋下
佢本身喺名校中學 已經ig好多followers 加上佢男朋友以前喺學界男神
無聊
唔係洲際擺酒都要狙擊
高質啲啦痴線西
唔知佢哋係咪有周杰倫城堡婚禮

想知
講BB出去開個KOL二代post啦
成日講邊個BB得唔得意 呢啲咁低質既討論
呢度唔係baby kingdom
Beth話自己都係浸會出世 所以揀浸會
佢咁揀絕對係因為屋企人意見/有跟開嘅醫生
真係有錢嘅人係真係同暴發戶有分別
唔係為咗咩牌頭而揀
我同事都係咁講
其實公立本身唔差
如果本身公務員
一定九成九去公立
有私家房住
係大陸人整到烏煙瘴氣
一個hys一個喇沙
本身係學界都有啲人氣
who
其實以前睇佢啲日常生活post係娛樂黎好多花生
唔好意思,無爬哂文,想問jade lam係籃?有follow ig 又唔覺佢有講啲咩?不過無睇過佢live,只係好耐年前聽聞過佢開live態度好串⋯⋯咁minnie呢都係籃?諗住係兩個有錢女平衡時空咋⋯⋯
咁無論靚定醜 都係佢親生嘅有阿媽會覺得自己個女醜架咩
佢細佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞