召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
其實場運動咁耐 港豬不問世事我都當藍㗎啦
而且佢出過post話自己淨係想做媽媽 唔想理其他嘢
只係愛和平點點點
「地獄裏最熾熱之處,是留給那些在出現重大道德危機時,保持中立的人」
經過中大理大周同學咁多樣嘢都係一隻豬 其實同淺藍冇分別
最撚好笑係話林奠唔封關就出聲(影響到佢個仔)
咁同啲自私中立撚有何分別
根本佢老公屋企人就係做大陸生意
佢老公個呀媽同妹整容整到好似啲大陸網紅樣
仲有肚紋膏哈哈哈哈哈

佢果下冷笑
其實佢未卸貨點知隻肚紋膏好唔好
Tina Story 激似人妖
佢真係點都有陣大陸公屋妹味不過不得不說佢係好表現到冇醜既只有懶既女人 佢妝前妝後真係差有啲遠 妝後係呃得下人
勁恐怖
明明以前好地地幾靚
個個都要喺度整色整水搞呢搞路
越嚟越樣衰
佢仲要自我感覺良好狂自拍
唔知係咪拍左呢個make up既tutorial
佢係咪整咗容 仲要係失敗嗰隻
而家佢啲po得返千幾個like
係囉 以前幾靚 打扮都好正常
E一兩年走火入魔 真係唔好睇
頭先story個樣直情恐怖 做乜要搞到咁
右上張相,就咁望第一眼,完全認唔出
痴線 d牙一模一樣 失散憑d牙都知佢哋一家人
qianya 我屌
睇佢妹夫d post十分似出自佢阿妹本人手筆
佢以前d衫都襯得好地地
近年愈黎愈似企街...
上次佢個小法式阿婆衫已經嚇親過一次
今次好似d平價泰國人妖妓女
原來外甥多似舅句說話係真
咁可能係佢p 得太勁啱啱見到佢有張相p 到自己塊面係平面,啲眼耳口鼻好似痴上去咁

啱啱睇YouTube見到boris嗰條好撚戇鳩既片乜撚嘢整嘢食 又扮晒嘢咁樣有晒劇情 成家都蛀米大蟲 喺度食YouTube啲錢雖然係真係有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞