召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
佢個意思好似話我個pt都無話我做錯,唔使擔心
但明明d動作真係錯到仆街,練唔到肌肉仲要傷關節
佢不如直接叫條仔做一次正確動作先
好擔心有小妹妹學佢做做到傷,傷咗就成世
隨左呢3個,仲有咩黃既煮食channel 推薦
Home office 減少外出
學下煮野食
成波之路最近出咗個BB班series幾啱新手睇
https://lih.kg/1934640
可以睇下呢個post
屌 畫得好柒
pkjenn繼續係ig鼓吹大家出街
點解叫咗咁耐居家隔離仲要出街買衫,咩時勢???你留係屋企買衫嚟做乜???

原來唔戴口罩企到咁近都叫social distance

香港政府廢,加埋你班港豬真係加速香港滅亡啦,叫撚咗成個月唔好出街玩都仲係繼續出,約fd玩
日日d數字有升無跌,講真啊e家香港個情況仲衰撚過英國,起碼人地真係個個留係屋企,乖乖地同朋友隔住個mon飲酒吹水,點解班港豬就係忍唔到隻腳????
等睇全世界控制到疫情得香港繼續爆,估唔到大家咁想攬炒
其實sona老公咁有錢有大屋住有人養之前洗咩係be度做
不過可能未結婚唔靠人養,依加真係做少奶奶
Pkj點解講野動作都好似弱智咁
講野含住啖飯咁
佢地相似嘅地方都係會公審自己老公
個emily lau憑咩出fitness片教人

d動作做到錯撚哂都算
本身已經瘦到厭食症咁,唔做都鉛筆腳啦on9

donkey kicks成個角度可以錯哂條仔仲話做得好

然後e個又係乜撚嘢動作嚟?!?!?!

動作做得唔啱唔該咪撚出片啦好多妹豬唔識嘢走去跟你做,長期錯動作係會傷到筋骨㗎大佬,一拉傷,骨頭勞損就成世㗎,為咗個少少views少少錢你好唔好意思啊?
真心睇到好嬲
佢男朋友係pt呀
如果係pt就大獲啦,做到動作錯哂仲繼續讚條女做得好平時教人唔方會好得去邊
睇佢下面reply
「所有pt係度睇住」

我:下????
睇住都做錯 仲話nice good

佢lunge完全做錯呀!!!!
絲打唔好跟佢
背脊要直 唔係好似佢咁個背脊烏落去呀!

係囉 乜唔係要挺直架咩?
利申 唔識
真心覺得玩抖陰好弱智
係鏡頭面前扭扭擰擰 以為自己好好笑
真心唔識欣賞
論港豬 pkj真係頭三位
屌 我都想講
送俾我咪好用囉
聽日送支maybelline我 我就話maybelline好用架喇
抖音興左咁耐佢而家先黎玩
早幾年咁多大陸人玩唔見佢玩 見而家多外國kol玩佢又玩埋一份
玩抖音都唔係最核突 最核突係佢成日tiktok前tiktok後 好似叫左做tiktok就特別高尚啲咁
抖音就抖音啦 tik乜野tok玩個大陸app都要特別崇洋
講真班鬼仔鬼妹唔知抖陰d黑暗面,走去玩都情有可原,同埋佢地當vine咁用嚟拍下攪笑片我都仲覺得ok

個班香港KOL又唔敢同人講自己玩緊抖音,淨係叫tiktok,之後拍埋哂d on99扭身扭勢嘅片,一係就拍勁危險嘅on9 challenge
咁嘅質素真係等中肺炎啦
https://youtu.be/ZrtGBz5CfsE
各位睇片啦!
好想去水魚屋企食飯兼同肥桐玩
好可愛
肥桐好開心
爸爸媽媽有冇心機陪個小朋友玩 學習真係睇得出
山東同埋Mmm個女 睇落係唔開心咁
蜜桃臀呢?
所以善兒都係開心bb超可愛勁可愛
同埋睇得出beth同小b都好錫自己仔仔
其實真係睇得出父母係用心教仔女定只當仔女係打卡工具
佢以為自己cute 其實似燒壞腦咁
Pkj係咪以為自己跳舞好好睇
扁平臀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞