召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
記得大S陀仔都食返肉,睇死蝦乾寧願食勁多supplements都唔肯食肉
我覺得佢係真黃嘅,不過你就真係有少少打手
唔係點俾埋kol個份
今年赫然發現雨僑也是和我同一時間懷孕,真的很巧!
又用「佢份人好真」黎搭夠
太著跡啦吉吉/打手!
專業?
你邊到睇到?

指教下 thx
問kiko 問beth都唔撚會問佢
生都未生就扮專家

咁我不如問自己阿媽?
肯定冇出街食過飯
佢試下去mortons lawrys個啲
一塊扒6、7百蚊
可能都唔捨得俾

鄧佢可憐 見識咁少 活在自己世界
冇view咁佢想點?
一係拍多幾條分散投資囉
一開始做youtuber係咁㗎啦
佢想好似人地咁紅?
Icu係咁repost人地啲post 屎盤又跟住repost
不過icu無屎盤咁柒repost完再tag返人r friend
屎盤係咪唔抄人會死
【IG被hack del埋】自撚私留學生剪手帶 違反隔離令 入黎再follow同share
https://lih.kg/1936351
sorry借位
發覺所有話佢嘅留言都至少有一個負皮
屌,一個人點解可以食咁少肉 我覺得食唔夠好易手軟腳軟,而家d人成日覺得vegan = 好,如果真係素性都要問過營業師自己適唔適合。好多VS models share 食野po/ youtube懶健康咁,但好多營養師都話佢地教壞人,根本食得唔夠。

beth把聲好好聽
真是好聽過rikkolee好多
好好聽
攞jessica同佢比侮辱左jessica一陣隻蝦乾ff自己有人咁正
絲打講完,又真係有依種feel唔舒服既feel

有冇人知屎盤jm9係咁repost人啲相?r fd子?好撚肉酸呀屌
蝦乾襯衫真係好唔掂
但佢又自信爆棚咁款
吓 蝦乾擺明真心啦
依家個ig trend viewer react 🔥就會repost果條友啲相唔係r frd既
好耐冇追post
聽同學講先知丁丁賣埋啲酵素
本身已經又多廣告又盛
宜家呢啲野都撈埋 點解香港捧咁多呢啲垃圾出黎
比起外國啲YouTuber
香港啲YouTuber 好大部分都好低質
咁其實好多女仔都會低炒/就角度影得自己瘦啲嘅,專家蝦乾係呢方便唔洗講一定好有研究啦
佢又唔算P得好過分姐
佢唔係p
似相機廣角鏡
四角拉長左 感覺尤其下半身好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞