召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
唔係香港人咩香港讀書喎而家先去咗澳洲
女youtuber 多到靚嘅界線set到國際小姐咁就高
男youtuber 少靚仔到 正常樣都大把妹妹fans
其實佢箍牙咪又係貪sponsor先整
關咩窮唔窮事吖
Btw beth老公都好似大陸做生意?beth黃 佢老公應該都係黃?
因為佢未夠紅
當佢紅到某個位 就會有人反
追擊個生態圈就係咁
今日馬田食M記比人拍埋片公審偽黃
但芊芊食塊薯餅post埋story都無會會理
我以前棚牙係災難級咁亂,但讀咁多年書都無同學因為咁而笑我,同改難聽花名
絲打你講得好啱,通常俾人改得難聽花名都係d性格唔好嘅人,性格好嘅都係好親暱嘅花名,根本蝦乾就自己性格差
想知佢之前叫咩花名

似咪走雞多啲喎
鞋同襪唔同牌子都幾柒下
仲要大logo
雖然咁樣講人好仆街

老實講 咁又唔排除佢性格差 或者可能佢真係唔識同人相處 埋唔到堆 畢竟啲幼稚嘅同學真係有改花名笑佢既
講真校園排斥成日出現 好多時唔關性格事 可能班同學要搵個比較自卑既對象黎蝦
有sponsor架?佢唔係話自費咩?
佢地出post啲野都係罐頭式,填字遊戲咁填返啲brand 落去就得 一啲資訊性都無
d港豬風流快活
黃圈果D 做錯小小/曾經做錯都要比人公審到要死咁款
講真今日見到有人又屌馬田真心燥
但總有班人一齊屌
仲記得當年小花無dressup去蝦乾wedding
撐狗藍絲莊思敏上豆老母屋企食飯 (喺豆老母ig story見到 即刻unfollow) 睇佢地冚家都應該係藍絲
可能我記錯
我印象中有個人係收sponsor之後箍唔好要再自費搵第二個醫生
以為係蝦乾,自膠
我記得之前係ig自信女話佢好支那feel比人屌到仆街
之後好憎佢
高層係藍就代表間公司係藍?員工代表公司立場?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞