召喚痴線西(84)善用不推文回覆

1001 回覆
65 Like 5 Dislike
佢黑到好污糟喎
有聲
Youtube冇講
Ig有
黃list要有佢
Cls都要有佢份
beth咁有錢都唔去養和以為佢會揀最好果間 連suenn睇落得中產都去養和生 估唔到beth反而會去浸會
雖然唔知私家養和係咪最好淨係知係最貴
收埋支那用語顯擺
香港話叫曬命
佢細佬好恐怖,好猥瑣
其實人地唔明可以慢慢講既唔洗一黎就話人係有問題
大家都係痴線西 冇必要屌黎屌去好唔中意痴線西互屌
佢有幾黑啊,收皮啦屌,又扮專家 話自己唔污糟真係笑大人個口
用廣東話讀出黎都好奇怪 點解會有人打啲蝗語出黎
拿 帶個頭盔 我真係唔知 不嬲都冇科勞佢 唔想睇佢
係上兩個post 有幾個痴線西睇完馬田條片 話自己比馬田屌醒左 唔應該對同路人咁harsh 懺晒悔咁話其實sue早期有去遊行定post文宣 路應該屈佢係藍 呢個post又大逆轉 仲有suenn都比人屈左係藍好耐但零證據 唔係想嘈只係覺得呢到愈黎愈多人上黎屈自己唔中意既kol係藍
要證明kol係黃要過五關斬六將 post完文宣要捐錢 捐完錢要屌五毛 屌完五毛要cut晒中資廣告先
但要證明一個人係藍乜證據都唔洗 上黎講一句就得
純粹覺得唔fair
好似jade咁有人搵到佢share d冇腦content farm就係證據

利申 我覺得sue係港豬 乜鳩都唔識離地炫富師奶 係藍唔出奇 純粹想搞清楚佢係咪真係有遊行/post過文宣

下 屌 ARE YOU FUCKING SERIOUS?
邊撚個成日問你呀 我俾錢佢驗色盲好冇?
屌你均勻 黑得嚟唔污糟 唔係黃黑色 你一個都唔係囉
屌那星你對農民腳黑過你塊面咁撚多仲話均勻
成身黑到好似有老泥咁仲話唔污糟
你食屎啦核突嘔心造作屎盤
利申我冇racist 我淨係講佢呢啲黑到咁撚肉酸但係成日扮tanned skin扮混血仲屈人racist佢嘅香港人Kheng Chan
我都同意對beauty blogger 嘅標準唔使定到咁高
幫呢啲牌子賣廣告無問題 最緊要立場鮮明唔好跪

同埋我諗絲打嘅意思係大家唔好雙重標準 見其他人賣loreal group或者shiseido group廣告就屌人偽黃港豬 但係hiddie幫佢地賣廣告又無問題
唔咁講點賣美白廣告
因住比佢攞咗黎做template
我同另外個絲打睇法差唔多
將淺黃變深黃 中立港豬變淺黃
如果係六月果時繼續keep 同佢地講下爭取d乜 點解要咁做
對淺黃中立黎講 係好難接受火魔私了
所以要有人educate佢地
你可以搵有文宣佢地應該自己搵黎睇
但如果你係一隻港豬 你都應該唔會無啦啦搵政治呀新聞呢d黎睇
我係覺得 除非好似alison tsang咁擺明係藍架喇 就一定要狙
其他有爭議既 留返d時間黎拉攏佢地埋黎好過日日講邊個偽黃 邊個港豬
係要好多時間心力心機 不過我真係唔係好想未贏之前內鬥死晒
生bb好似係跟醫生,同埋養和都係個名好聽姐

做完瘦身又做美白 做begger真係開心
第一次見”顯擺”呢個字,你唔講都唔識
佢應該冇扮專家 反而應該全部資訊係間野俾 最底有勁細粒字tag間野既ig
好想知蝦乾係邊間生
其實冇咁大個頭冇人會笑
明思都係公立順產
正正常share公立生仔經驗又informative
蝦乾d野真係講完好似冇講咁
人緣差 對人唔好
啲同學咪話改你花名囉
此intercon不同彼intercon呀
洲際(intercontinental)係k11隔離
海景嘉福(intercontinental grand stanford)係麼地道

個名雖然好似 但行頭差十條街
海景嘉福平+細十倍嫁

有好多人fake人話擺intercon
但其實係海景嘉福
唔係呢間呀!!!!!!
係海景嘉福
唔係好Proud Of 自己係印尼人咩
又要走去美白
屎盤
你 真 係 黑 得 好 污 糟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞