歡迎想砌模型o既巴絲入黎(16) 一路奶一路望返條女

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Toy story 4 仲嘥咗好多人喺第三集結局流嘅眼淚
Andy一個個玩具咁介紹比Bonnie
佢老味我寧撚願佢地第三集跳哂落焚化爐好撚過,屌
都有得賣㗎
不過你都知
鍾意得砂碢既都係老野
佢地有啲不知名既執著
佢地苖苖地苯大
可能係因為日本仔野
二來有啲會認為「太易」
佢地鍾意貼錢買難受砌美模
「砌模型就係執餐地咁㗎啦!」
佢地有呢種思維
同廢老話我地舊時都係咁捱㗎啦
有二曲同工之妙
你老母你地係咁逆來順受就做就revell 啲呢啲廢廠喇屌你
三十幾年既車模都唔番新
換過個盒就當新野賣
一撚樣係冇樣parts係真係fit
簡直係車模界既保皇黨呀屌
係得廢老鍾意
原來revell 咁差
我仲以為佢係車模界大廠tim
有部份係「德國revell」模,還可以
美國本土的
狗也不屌
最撚激氣係
有啲美國muscle car經典車款
係得佢出
而佢地明撚知呢啲經典款一定係長賣長有
都唔撚肯upgrade個模
而且食番正fast and furious 同其他大片會有啲classic 車出番黎
根本係好好既商機去upgrade個模同水貼包裝一下又可以賣一輪
佢又唔撚做既
唔知呢, 如果我去買油無用開個隻我會直接買近似色嘅又或者直頭另一隻牌子嘅油
我都係見佢d 色好似幾靚先買黎試下
另外disney/Lucas film已經一早唔撚妥Revell
俾支旗佢揸
揸到咁撚樣
完撚全冇進步過賣唔出去
苯大既產品係令disney非撚常滿意,唔洗膠水,砌好技巧要求唔高仲要非常detail素組都睇得下
你老母拍埋去revell 度
Revell好撚似大陸老番咁
俾你都識㨂
奈何仲有約
所以苯大只能出「新」既野
標明最舊三部曲既野仲係revell手(人物唔計)
張約幾時完?
雖然好大怨氣 不過無撚得駁 歐美都係當模型係玩具 馬虎求其 是是但但 睇1999.co.jp 有啲鬼佬牌子 pegasis 啲嘢 以為返咗70年代...
而家有3D Print 叫做多個選擇
又學到野
岩岩去GOOGLE下呢間廠咩料
睇到D盒以為睇到D全部係廿年前2手中古野,
一係就好似玩具反斗城見到果D復古包裝玩具咁
點知係新野黎,痴撚線
其實我好想bamdie 可以出ironman 既模型
rg eva 真。大貨,今日好多大鋪都返左第二水
如果會出
佢應該會係 SHF->FRS
例如邊啲機呢

好似話要求過 Bandai 俾啲件佢哋 repack 當自己生產嚟賣 bandai 睬佢都傻
唔知
總之已經放左競爭對手入黎
Revell睇路
不過都係死緊多
咁都好呀
屌佢老母,你唔撚玩就咪撚要啦,明明可以同安仔一齊入大學
GX系列透明漆喷涂教学—效果展示
https://www.weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404475071660949883#_0
無微博就乜柒就睇唔到
睇到喎
我電腦開佢單我去微博個主頁到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞