歡迎想砌模型o既巴絲入黎(16) 一路奶一路望返條女

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
原來抽氣咁嘈估唔到喎, 成日以為最嘈係下面個泵啲聲

Google fume hood 或者 fume cupboard

有好多圖解

即係讀書時實驗室啲 fume cupboard

睇嚟就係 會擺塊斜板 啲氣流經板上同下嘅罅抽走 見過啲噴油場都係咁整
唔該晒巴打, 上網睇咗幾段, 可能會買咗四正啲0既箱, 將把扇置響頂. 咁易啲就窗0既位
整咁多野不如整個水廉抽油箱
如果你廁所唔係裝浴室寶而係裝抽氣扇既,你可以開左之後申隻耳去附近感受下

我見都有d 人嫌電腦扇唔夠力而裝番把呢d 抽氣扇
如果裝呢種抽氣扇,可以點駁個箱?其實我唔介意裝呢種,反正唔用箱時都可以用佢做下抽氣通風,但諗唔明呢種扇點同個箱接駁
你如果玻璃窗裝抽氣扇,到是你天口熱開冷氣噴都仲得
應該一樣?cut 個lone,之後再收鏍絲?
但照計都要接駁落抽氣箱?係咪要拆咗抽氣扇個罩
你意思係抽氣扇直接裝上個箱度?我又無咁諗過添
係呀
你睇下我俾你條片,同埋其他人既整法
有睇啊但我以為你講廁所嗰種我有諗過裝個廁所抽氣扇響間房抽,但未諗到點實行
你裝修果陣個抽氣扇直頭有埋個夾位,到時可以直接套條喉上去

你到時用返一個正常既抽油箱噴包你爽死

我而家屋企都係用個舊既 cd 盒就算
你可以將條片果把電腦風扇仔改成廁所果d 抽氣扇
都好 返去諗下啲接口位先希望到時裝完修真係可以整到個靚箱仔自high 吓
上次改完命運唔夠 今次玩Mg 大家估下呢隻係咩
第一隻mg 全改色
刮貼貼得唔好
我想問 噴罐底灰一罐70係咪貴
迷惘
我都有諗過就咁消光試下先
新手想問 滲線有裂件有無補救方法
唔該巴打,有無多一兩個角度到時直頭叫師傅跟住開洞裝扇
其實點解會滲到爆件
係咪當X20水咁用
唔係 我滲完會用白電油抹
我係用雙星啡色果隻滲線液 點咗吓
等5分鐘睇翻 就裂件
果件件係咩膠?
定係套模型好舊
RG 沙薩比件大腿甲
滲線係應該砌之前/之後滲?
我個窗無開窿,我都想開 我本身係個窗前面裝多左個蚊隔,係果到開窿姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞