歡迎想砌模型o既巴絲入黎(16) 一路奶一路望返條女

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
唔該巴打
有時候會變左追工具...
不是為了買工具造模型
係呀,可能拉太埋,加上係用到尾,不知不覺拉近左嚟噴
點伏?個台?
但個AT力場幾正。。
水性定油性 噴槍定噴罐 噴槍嘅話 油性用返油性thinner 遠少少打霧咁噴 即係淋花咁 掃一掃過咁噴一浸 或者救到 驚嘅可以搵啲陰濕位試吓先
假組完,正至仆街
把劍上面d象形文字點上色?
可以有幾伏呢吓 expect 啲乜先 網上有晒圖 唔通 expect 個台連埋第三東京市 成個地下城咁 定係要電動 撳個制可以升上嚟

Anyway個台我未砌到 如果啱size 做電話座其實好型
覺得好搞笑啫 想講嘢又要話好多人話
正路就一野掃哂上色,然後抹走凹落去以外的位就搞掂。
諗住用水性金色加面相筆畫上去,出界就用水性稀釋劑抺咗佢
戰暴我覺得對腳太短,個頭嘅角度都好奇怪
但係整體係好撚正
奧米加真係完全俾人搶哂fo
無計,人地素組完完成度已經高到咁,呢隻一拍埋好難無對比
遲d出一大堆裝備就唔會雞肋架喇
覺得唔好 有乜問題 暫時香港還有少少言論自由嘅
把劍用貼紙扣好多分,如果佢有預先塗裝就好好多
其實有彈射台既EVA先完整個彈射台都百幾,普通hg你個台都100了。如果到時笨大單賣個彈射/彈射台set佢都係賣100幾,到時先買咪又係dup春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞