【支那武漢肺炎】全球討論區 02

5001 回覆
78 Like 7 Dislike
法國+497確診+15死
點解英國果個乜鬼官員確診咗,但話佢只係要係屋企隔離嘅?唔駛入院?

定係香港啲媒體收錯風?
香港人本來都係(如果唔直接面對港共同支蟈既話,香港就同台灣一樣咁好)..
今次都有藍屍廢老信武肺係來自美國啦
班垃圾根本中共講乜就信乜,無思考能力
可惜香港無主權
掌權嘅係班奶共嘅狗官
5%死亡
可能係S型 症狀輕微
支那聲稱2%
到佢地支蟈人同支蟈小粉紅連自己間屋都俾支蟈公安用剷泥車強拆埋,佢地只會怨點解偏倫會係我而唔係其他省份既支那人
鬼佬確診咗病徵輕微都叫人喺屋企休息

挪威確診頭嗰400人
得6個入咗醫院
剩翻嗰堆確診者喺家居隔離
基本上一人中招冚家剷

http://www.thelocal.no/20200310/coronavirus-cases-in-norway-at-192-as-first-patients-admitted-to-hospital/amp
唔嚇下D人點識驚
可能唔夠負壓病房 廢時一個累成個醫院
確診同死亡用意大利個數x20
就應該係支那1月個數
早D醫就唔會咁易死 你睇下德國同南韓 暫時個死亡數係幾低下
巴沙爾(敘利亞同以色列接壤,以色列空軍成日入敘利亞轟炸伊朗游擊隊):
敘利亞唔驗當冇事,無能力無錢驗,俾敘利亞政府軍打死唔算確診

瑞典有條友test positive之後
喺屋企隔離仲同老豆老母玩card game

http://www.thelocal.se/20200311/how-the-coronavirus-has-and-hasnt-affected-the-nordic-countries/amp

呢句甚有回力鏢feel
The Nordics have "a population that is generally healthy and vaccinated against illnesses, universal health care, not many smokers or much industrial pollution,"
醫療體系遲早崩潰,死亡率會直線上升
敘利亞先天性防禦就係宜家唔會有游客

不過一個伊朗勢力已經完全抵消我上面句野,援軍,物資援助
中蟈沙士頭2月至3月都係1.6%, 結果
挪威又 +25, 而家 595
以敘邊境本身唔會有人過到
守衛森嚴
德國人照隊啤 照出去蒲
比較好奇點解馬交仲無人去完旅行翻嚟確診
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞