【支那武漢肺炎】全球討論區 02

5001 回覆
78 Like 7 Dislike
傾都有排傾
想知巴打邊到睇
西班牙最危險 好多南美人喺嗰度打工 南美一定爆得仲勁但連檢測既能力都冇
Pin
法國想點
今年都唔好去旅行啦
法國後勁凌厲
英國今次真係含,美國都講咗你可能帶病毒但無症狀但會傳播比人,侵今次食曬屎
有無link
對於國內聯賽黎講,最煩係歐洲賽席位點分啫
冠軍可以懸空,降班可以唔降
Pin咪有link
#1 cm
Pin嗰個post咪有link囉
法國都4499
神根公約國一齊上
坡仔心理係好復雜
一方面好撚自大覺得坡坡乜撚都好叻過香港
另一方面金融中心地位又追極都追唔上香港
所以成日酸香港人話我地死好命有中國做大水喉
又唔撚知其實係支共用香港黎揾錢
所以佢地好撚想香港仆街
對佢地黎講有錢揾乜都冇所謂
基本上只係文明啲既支那人
降班最麻煩至真
英超唔降班又有兩隊新升亞 EPL變22隊
咁Championship點
減兩個席位 變相後面league1 2 少席位

諗都諗到想跳樓
德國超越法國
我講緊八十年代Yen俾美國佬收皮之後呀
Sleep
全部直升 咪最底嗰個league少啲囉 唔算難諗啦
美國 2576
加拿大人都趕去超市入貨喇

Capturing the coronavirus mood through one Toronto grocery store
https://www.theglobeandmail.com/canada/article-capturing-the-coronavirus-mood-through-one-toronto-grocery-store/

Amid the rush, a group of three smirking kids stroll by. “Yo, I was in Wuhan last week,” yells one. “It was actually pretty awesome.” They laugh. Then all the shoppers around them laugh.
咁睇黎英國真係變下一個香港
唔係講緊抗疫,係講緊革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞