【支那武漢肺炎】全球討論區 02

5001 回覆
78 Like 7 Dislike
你試吓英超開番班撚屌會唔會沖入去睇
班撚屌0自救能力
哥倫比亞+10 Confirmed,Total:34
你成日唱淡美國其實做乜
比侵it’s just a flu激到爆血管唔比
唔係傳媒+pelosi屌到佢臭化佢撚會做野
英超球會代表都識諗過政府
小鳯姐
越南+2 Confirmed,Total:56
關島+3
越南
諗起上星期有班喺當地嘅韓商仲嫌人隔離環境差笑人
南韓12個鐘都有更新到數字
Singapore govt does a good job
咱們中國政府是最好的
香港就快跌落第三排
Oceania
土耳其+5 Confirmed,Total:11
Singapore= English speaking 支那
有請小鳳姐支那除外之後最想仆街嘅國家
日本大把男人去廁所唔洗手
我想問 當中國以外既死亡率 係透明啦
但 肺纖維化 同康復後肺功能情況 既比率係點

如果玩herd immunity
但肺纖維化既機會有10%
即係英國assume 7成有抗體既人
當中又有10% 個肺花左 將來都可以唔對醫療系統造成負擔?
Coronavirus latest: Germany's borders with Austria, Switzerland, and France will be closed from tomorrow morning.

https://mobile.twitter.com/dwnews/status/1239196845554970624?s=21

EU一哥割蓆
解得體未
i think they can go higher
Btw非洲好似都係0 death
阿曼+1 Confirmed,Total:22
神根公約已成為歷史文件
唔係,埃及,阿爾及利亞都有death
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞