【支那武漢肺炎】全球討論區 02

5001 回覆
78 Like 7 Dislike
有人出來了
挪威+1 Confirmed,Total:1046
唔計政治俄佬平時同邊個交流開
原來香港就黎跌落第三排
挪威+6 Confirmed,Total:1052
瑞典+5 Confirmed,Total:953
摩爾多瓦+6 Confirmed,Total:12
數漏左
突然諗起
之前沙士世衛好多地方(包括香港)都宣佈做左疫埠
依家武漢肺炎人數仲多過沙士
世衛有冇宣佈有咩地方做左疫埠
First death in Denmark 🇩🇰
美國+5 Confirmed,Total:2504
法屬圭亞那+1 Confirmed,Total:7
丹麥the first death
連pandemic都咁遲,你話呢
其實隻毒中國搞出黎
希臘+38 Confirmed,Total:228
羅馬尼亞+6 Confirmed,Total:108
COPENHAGEN — The first death of a person

infected with coronavirus was confirmed in Denmark on Saturday,

when an 81-year old patient died in a hospital in Copenhagen,

the city’s health authorities said in a press release on

Saturday.
認真 而家個勢係咪西方國家全體含撚
會傷得仲嚴重過中國

尤其以英國係放棄主義為首 會累到美國國力大退 香港人冇哂外援

佢6千萬人煉隻r0 3點幾嘅rna病毒 再散哂去歐美澳加紐

醫療系統崩潰 再出現一個人要頂兩隻病毒(假設成個英國變種左幾隻出黎) 死亡率同重症率會比中國仲恐怖
而且當權者突然全體病倒需要權力更換 政府軍隊失控 全英國出現指揮系統真空

然後幾種病毒漏到出其他國家...

有心國封關上罩食多幾年草有病患就開爐加柴 之後就大權在握
80歲 無咩辦法
trump trump 叫人唔好 shake hands
美國未打真軍啫 歐洲就rip
美國+1 Confirmed,Total:2505
俄佬東正教好保守文化嚟
其實世衛今次有咩貢獻
依家歐洲爆到咁
佢乜柒都唔做
要佢黎托柒
世衛派人去左意大利支援未?
係咪特登唔去等支那去攞彩?
世衛除左去支那
有冇去過韓國日本?
疲情完左之後
一定要清算世衛
美國+1 Confirmed,Total:2506
孟加拉+2 Confirmed,Total:5
佢係拖累緊整體防疫因為佢要奶支那
Pence講野j死人
作為一個年年收咁高會費既國際組織
有事起黎乜柒都唔幫手
咁我join黎有咩用
經過今次既事之後
有冇國家想quit WHO
侵都好正串柒柒講郁下支mic 無咩大不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞