【支那武漢肺炎】全球討論區 02

5001 回覆
78 Like 7 Dislike
Moldova今日新增嘅大部分都係社區感染
但應該唔夠膽再講美國係源頭
近年香港指數成份股貨源都歸晒邊,由中資持大部份貨,要升要跌佢話事啦,所以我都冇買垃圾港股好多年!
好多廢老廢中拉口罩落下巴食煙
上次見兩個地盤佬一邊行一邊食煙仲口沫橫飛咁吹水
ISIS warns its terrorists to AVOID Europe over coronavirus fears as infection spreads
INTERNATIONAL terrorist group ISIS has urged its supporters to avoid travelling to Europe in response to the spread of coronavirus on the continent.

伊斯蘭國就算+1都唔會驗到
失業率咁高邊會有內銷
挪威+8 Confirmed,Total:1229
無端端解決咗呢十幾年嚟嘅恐襲問題
挪威+1 Confirmed,Total:1230
仲有唔少除罩吐痰
對上2個月都冇乜點買定D物資擺屋企, 諗緊係咪真係要開始買返D儲備下
恐怖份子都撤僑
佢口交部唔講,
仲有黨媒 五毛做fake對內
你幻想下
你係個野蠻人首領
知同其他族點都唔會贏
淨返得自己圍內打飛機興奮
佢口術黎家野 一向都係對內
香港都鬆懈哂
正常上班時間
買定啲意大利咖啡就黎冇得飲
黎個好笑美國做咁多年
打咁多仗 用咁多錢 資源反恐
一個小小中國病毒就收皮
Btw 生化武器好恐怖
(Reuters) - Congo Republic on Saturday confirmed its first case of the coronavirus, a 50-year-old man who had traveled to the country on March 1 from Paris, the government said.

另一個剛果+1
上次口交部淨tweet中文咪冇事
死都要加埋英文
波蘭+4 Confirmed,Total:123
南非+10 Confirmed,Total:61
嗰個乜撚嘢鄭州毒王
好地地一個強國人3月1 號起程去意大利跟住3 月6號就返到強國

特登搭兩日兩夜飛機來回
淨係去意大利留兩三日

係人都知咩料啦
意大利好快就做scapegoat
咁Transnistria有無事
支共最叻就係推卸責任
大躍進引致既大饑荒一樣係賴要還債俾蘇聯導致糧食唔夠 唔會講係自身人禍
我反而想班五毛小粉紅喺牆外大肆話美國係武漢病毒幕後黑手
佢喺國內封閉式咁講就得
外面資訊開放 全世界都知邊個搞出黎
洗白自己只會惹人反感
愛爾蘭+6 Confirmed,Total:169
約旦+2 Confirmed,Total:10
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞