【支那武漢肺炎】全球討論區 02

5001 回覆
78 Like 7 Dislike
奸有奸輸
The Golden State Warriors are planning to play foreseeable home games without fans in observance of the San Francisco Health Office's order prohibiting group of events of 1K or more from assembling, source tells ESPN.

In addition to Thursday's game against Brooklyn, the Chase Center has cancelled or postponed all events at the downtown San Francisco arena through March 21.
早兩日講未來兩星期全閉門作賽
唔知會唔會再update
都係賭業衍生出黎既野
美帝D數字都應該就直線上升,Test Kit 番貨保險又包
chatroom有人話法國+497
挪威+100似只係整合翻今日個total
本身都呢個數
翻嚟先啦記得自我隔離
報應來了
norway 一日由277 > 570,仲要未加完
差唔多啦儲左成日
今日最佳進步獎
Make sense
當地依家有咩措施防疫?
巴打又住緊咩地方?
距離機場又幾遠?

好多野考慮
香港出街食遲早爆(叫外賣都唔安全,點之個外賣仔有冇中到武漢肺炎但自己又唔完唔知自己中蟈)
日本都就跌落第二行
兩個禮拜前點估到歐洲會咁多國家升班
CHO
瑞典 +3 confirmed, total 500 cases
波蘭 +2 confirmed, total 33 cases
以色列 +3 confirmed, total 82 cases
餐廳多數都係新移民做樓面同廚真係諗都諗到有幾高危
法國 (當地媒體來源)
+497 confirmed, 2281
+15 death, 48
德國唔係就係準備舉手投降咩?
默克爾話預計德國七成人口感染嘛
喺意粉面前,濕碎啦
同2009年豬流感(曾蔭權)果次封酒店一樣(當年d廢老話豬流感源頭黎至美國同墨西哥)
已Fc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞