我覺得自己之前係入左邪教 (5)

885 回覆
106 Like 2 Dislike
好多謝依位媽媽願意接受訪問
轉頭攪攪個post 忙緊
我睇完都喊左
真係睇幾多資料都比唔上一個黃太親口敘述咁令人心痛
終於有進展 多謝樓主出黎揭發徐老妖嘅惡行
大家都盡量分享去家中長輩group,尤其有仔女嗰啲,媽媽group街坊group,希望唔會再有人撞邪
啱啱順手同你貼咗過去了
要人哋同至親骨肉分離 毒婦
我哋一個外人睇到都識心痛
何況係嗰班父母
終於
樓主你真係好勇敢,多謝你比其他人知道有呢件事可以提仿!!!

你以後一定會順順利利嫁!

啱係街坊group share,有人識佢
睇嚟件事未有咁快完
哦~ 咁我明白點解之前啲琴行唔肯炒佢啦
其實都幾合情理,比著我係老闆都信一直幫自己拉錢既老師
而唔係一個網上三唔識七既受害者
希望報導出左黎比較有公信力可以說服到班老闆

我唔係援交妹,從來無做過依樣野
反而係佢地私底下揣測我啲錢點黎
漠視我瘋狂打工打到學業都兼顧唔到,要退學既事實
係上堂眾目睽睽下問我係咪「被包養」
我係矢口否認,但佢地唔知係咪私底下已經聽過徐妖既說辭
無人肯用理性分析下成件事係點
盲信徐妖所講既「X係援交﹑被包養先有咁多錢」「X扮有錢女識金龜」
老實說,我可以成功靠做依啲野或釣到烏龜而變有錢,
都唔洗繼續留係個團到受委屈,繼續傻更更比班姑婆玩

報導有張Cap圖,係我同其中一個受害人既對話
徐妖都有話係個女仔差佢錢,先逼個女仔退團時比咁多錢
個陣時個個(包括我)都信徐妖架
點知個女仔後來同我講,無借過徐妖一分錢

之後可能會借絲打張圖去新Post一用
感激不盡!

街坊講左幾次跟佢學嘅人都會不停咁加堂,又話會幫佢哋爭取好多大型演出機會,所以可能因為咁樣啲琴行先會繼續請佢

加油呀絲打隨便用啦,最緊要幫到你
入面有其他街坊都話如果真係比人抹黑的話,都應該要澄清
所以謠言止於智者,你要撐住,大把人撐你
報告:剛才打去柏c,話想跟徐佳旻學古箏,佢話佢唔收學生了,我哋柏c依家晤收古箏學生。
啲口罩真係好柒
追咗咁耐,隔幾日就上嚟睇,終於做到嘢!樓主你好叻,以後要好好生活,加油!
無追太多
三核會唔會就係第一代受害者 而家轉左管理層角色 唔駛再交錢 甚至有份袋你地比既錢 所以先以為佢地係有家底?
即係傳銷咁
唔收還唔收 本身個班學生點處置
解唔解雇又係一個問題
唔清楚 我遲過佢地咁多入團 可以叫做第二或第三代
佢地又咁神秘唔講自己啲經歷
三核之一呀B係有錢女 好多人認得佢
但另外兩個真係無乜人知係乜水

你係咪想講老鼠會呀
睇到Doc antle就諗起呢個po
啱啱終於追曬全部post
覺得似反社會型人格障礙多啲
我就係睇到果集就諗起呢個post
幫推
果位媽媽好慘
諗諗下姓徐呢條友 用黎用去都係得招屈字訣 之前貼你泳衣相諗住係度羞辱你 但我地巴打一致讚賞 然後又屈你反骨跟左徐美婷老師 佢可能mon post 見大家唔信 又屈你援交
2020年仲用緊援交呢個term
徐佳旻你暈咗好多年?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞