我覺得自己之前係入左邪教 (5)

885 回覆
106 Like 2 Dislike
 證明女仔多天真
無人知
問題歸究: 6成自己, 4成人地
佢之前係柏斯都有開團,
喜樂又一個團,
再加埋直轄既依個古箏團
個網都幾大下,不過比得最多錢佢既,
一定係依家依個
打錯左簡體字 sorry
跟著呢個唔識講粗口
taste又差嘅老師
班o靚妹好慘
仲要出晒樣比人恥笑
著到咁少布但連連登仔都冇興趣

希望各位少女(或者已經變左中女嘅angel們)快d脫離呢個變態老師嘅魔掌

樓主你好叻好有勇氣
依家醒覺絕對唔遲
啱呀,一生人最靚最青春嘅時候就畀晒個女魔頭
到頭來得到嘅只有俾人恥笑,其實真係好可憐
 曾經一起開始過
BELL姐好索呀
著到咁少布但連連登仔都冇興趣
好好笑
一係練好啲琴行藝術路線
一係就直接影淫照做雞(不過成班平胸
都唔知老妖諗乜
就係咁高不成低不就,
但同時又洗住佢地腦,
圍住徐妖個小世界轉唔肯走

其實好似我咁加入個團一兩年都應該要覺得唔對路啦,
之前吹到天花龍鳳,
隔左咁多年有邊啲野應驗到?
成團人啲Follower夾埋都無MK妹Ruby高
說好的國際品牌代言Job呢?
說好的出街都有人留意緊你地呢?
(依家上左連登就真係有人留意喇)

依家仲唔醒,
再陪徐妖玩多幾年古箏遊戲,
發現要青春無青春,要對象無對象,要錢無錢,要名氣無名氣,
徐妖同三核係最大贏家時先醒覺已經太遲
諗下自己一無所得,蒙在鼓裡咁多年,
原本應有既人生已經毀左一半,
我真係會崩潰
如果有一日你兩個手痕入左黎睇依個Post,
希望你地會同時見到我依番說話。

都係某人突然Send左幅合照比我我先醒起

記唔記得我地一齊去過旅行,
脫離左個團去第二個地方,
大家係幾咁自由自在同開心

足足成個星期唔洗同佢地聯絡,唔洗上堂,
唔洗驚比徐妖或三核突然照肺或者要你比錢,
所有野都係自己揸主意,自由到一個點

唔洗跟住三核去洗大錢住星級酒店,
你地都知佢地最興明知你無錢都要堅持「高尚生活」同「高消費」
我地慳慳地錢住民宿,諗點樣洗錢係買野食到多過買名牌,
先有番一個普通學生妹應該要有既樣同活力
大家想講粗口就講粗口,唔洗避諱;
所有野都大家有商有量,唔似平時咁聽三核命令。

我地當年仲違背徐妖命令走左去新宿歌舞伎町,
同傾得埋玩得埋既幾個團員一齊去探索,
大家唔會互相猜忌,而且都好玩得,唔怕冒險
食左章魚小丸子,一齊係無人既大街上閒逛同影相,
仲發生左件趣事,比幾個日本警察「的」左番酒店
Onechan?

如果你有一絲懷念依啲小秘密,
就應該意識到一切有幾咁唔對路,
邊一個先係真正既你呢?

我會一直等你地翻黎我身邊
偷偷地去歌舞伎町呢part
驚唔驚佢兩個俾人秋後算賬
睇見baby kingdom同連登嘅隔閡 大概就係點解個團仲存在到嘅原因

btw恭喜樓主生活上返正軌
可以點算帳,都兩年前既事啦
我巴不得徐妖算帳,等佢兩個傻仔見識下成個團幾咁荒謬
愈多矛盾同內訌愈反映到成個團係幾咁脆弱,
幾咁同現實脫節,
所謂友誼係幾咁虛偽
 BELL姐是永恆咁索
其實三核究竟係得益者定受害者?
要影埋d咁7嘅相
仲要覺得自己好靚好受歡迎
晒時間去操控其他女仔
玩中學嗰d小圈子同bully人
淨係識聽個老師9up
佢地人生可以achieve到d乜?
都3張野其實佢地又贏左d乜
我得悉左佢地唔同人既家庭故事,
更加可以理解。
可恨既係徐妖,作為年紀最大果個,
完全唔為班女仔既人生負責,係到玩弄人心
為人師表,請諗下「老師」既真正意義
THANKS巴打
除非佢地親自解畫,
否則無人知佢地同徐妖做過啲咩黎。
四丁友神神秘秘唔同其他團員講自己做既野,
三核又開左間公司咁,
你話私底下無做啲咩都無人信

理得佢地係咪受害者,
就憑佢地聽徐妖枝笛一直凶我地﹑命令我地﹑圍人牆,
點都唔係無辜。

係共犯係同黨。

得到左虛假既自信﹑歸屬感﹑小圈子裡既成就感﹑自以為受歡迎...
依啲都未係最吸引佢地,可能徐妖真係教左佢地點搵大錢
其實我都想知 舊錢未大到夠四人分 究竟背後仲有乜奇怪野
真 特別係女仔
啊GO同徐老妖差幾多年
今日返返下工我唔知點解我見到兩個人好似三核其中一個

一肥一瘦,
個口罩又係好似少團貼出黎個種貴貴既口罩
不過當然我無問佢係唔係,
因為就算係我救唔到佢地

希望如果真係佢,早日回頭是岸

佢地好似買左幾本應該都幾貴下既日本雜誌
 幻想多
11年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞