我覺得自己之前係入左邪教 (5)

885 回覆
106 Like 2 Dislike
唔希望見到有人被呃
尤其見到合照到多左遮樣人
我地已經覺得自己傻得交關
唔好問啦,知左都唔會醒
我唔想自己阻到文宣或重要野,
你地就隨心啦
我竟然出現係您篇文度,
受寵若驚開心到訓唔著
點都好啦,一切都會過去,

相由心生可能真係有道理,
不過您缺點可能就係耳仔軟好易比人氹到

銀行戶口同銀包都唔係有錢,戴個遠超自己身家唔知幾多倍既袋為乜?
您真係人靚心善,
(應該好多巴打都好想瘋狂買手袋比您包括我

柏斯琴行
仆佢個街,佢都算中至大型行黎,但都請到啲仆街老師

佢地無責任感,人生永遠唔會成功,佢地妒忌其他團員,
爭寵不成所以惱羞走,貪屋企人比既幾百蚊零用錢。

正如有人鬧我係ON9,係廢人一樣
我ON9我廢?SOR9Y,其實我都一樣要交稅
再廢都叫對社會有貢獻,你咬我呀!哈哈哈哈
https://www.youtube.com/watch?v=lLDbOqU6Qgg
第十九個故事:禮物
你地比咩禮物您,其實您都可以揀要/唔要!

人地笑我ON9唔緊要,樓豬唔笑我ON9就得啦
SUPER
當然如果樓豬都笑我ON9既,我唯有去搵觀音菩薩大喊阿彌陀佛
人地點睇您,真係唔緊要,最緊要您自己點睇自己。

退出後,感覺自己私自退出令室友兼朋友負擔大左,
同時又被三核聯絡上要佢比「分手費」,
退出後每個月都比左成7K佢地;
之前既單車﹑手機錢係額外還。
-根本係隻老妖一手設陷阱造成,痴9線
唔租私樓咪唔會咁樣。。。。。。
無咁大個頭真係唔好戴咁大頂帽。。。。。。

佢識小手段唔出奇,
因為我仲係團裡面既時候佢都好鍾意係你地面前抹黑我,
當住你地面話我眼神好淫
(有幾淫,我地成班巴打應該都好想睇!!!好正呀!!!好想睇呀!!!!!

你地係咪被虐狂黎架?
-可能係因果,阿彌陀佛

想嫁得好,感情要長遠,唔係睇你有幾多名牌﹑身材依啲膚淺野,
心靈與內在係主餐,外在之物不過係配料。
-只有該結婚既感情,無該結婚既年齡,
希望樓豬甚至其他真假絲都好
將來都會遇到一個真心真意又有能力既人,難唔代表無既。
你娶誰,緣給誰,早就注定
如無相欠,怎會相見。

唔差在講埋,包括我,至少有兩個人,
係經歷退團或仲係團當中既時候,
因為怪責自己﹑痛苦﹑內疚﹑財困等理由,
諗過自殺。

曾經我也有過您的想法,
幸好我沒有去,因為如果去了,就沒法看見您的美貌,哈哈,
您知道嗎?
其實,所有自殺,都是他殺;
所有自殺的人,都是被別人迫害至死的,
所有自殺的人,從來都不是自殺。

阿彌陀佛

沒事了,都過去了,希望她們都早日覺悟。

臨(りん)、兵(びょう)、闘(とう)、者(しゃ)、皆(かい)、
陣(じん)、列(れつ)、在(ざい)、前(ぜん)

祓除污穢 洗滌不淨
力を行使せよ、急急如律令(きゅうきゅうにょりつりょう)!
https://www.youtube.com/watch?v=WAwxOq0R_IE

---

回首向來蕭瑟處,
歸去;
也無風雨也無晴。

惜福福常在,
隨緣緣隨來。

但願京都三十三間堂的千手觀音以及所有菩薩,
如同守護我一樣守護著您
以及那些正受大大小小災難的人,
早日脫離苦海

阿彌陀佛

What's worse than hating someone is losing the ability to love anyone.
加油

無咩事我出返去打機先
好靚呀樓豬,
好想真人都見到您

好啦,大家都係時候開始自己新既人生。

係噃,
仆佢個街,個武肺阻Q住晒我去清水寺拜觀音
個咁既19疫情幾時先肯完

加油樓主~
所有人都睇在眼內,你已經做多有突
多謝你將呢件事公開令多左好多人知道「邪教」唔係淨係我地諗個種宗教模式,會多加留意呢啲團體,其實你幫左好多人嫁!

希望你未來一切順順利利!
大把人撐你!
LM 你班閪婆古箏團幾時開2呀 好撚悶呀
但係個邪教搞到樓主冇哂錢喎
錢無左可以再搵方法搵返,
命就得一條
留名 支持樓主
由po 1追到而家
樓主真係相由心生
同其他惡毒團員冇得比
同時仲有幾多人比個邪教洗腦喎
樓主當時係團內既英門名可能都如上面既巴絲所說是教主大大 賜予的
所以要知道樓主英門名也是很合理
我頂,睇到「相由心生」就嬲
佢地以前話我心靈唔純潔,叫我少啲諗18禁既野,
話我淫到上眼,會相由心生
點解我當時聽完會選擇留低
我地明,親友明,大家都明。
但就係無哂辦法
你真係成日提住咸濕野?
樓豬
見到你話會考返入u就好啦
人真係要經歷過啲嘢先會識諗
好好彩你可以走返出嚟
由(1)追到(5)
其實一開始真係覺得好心寒
但係見到你嘅生活開始步入正軌
依家又多咗唔少料
都希望可以徹底擊潰呢個中女團
當然都希望樓豬可以成功入返u
同埋記得要積極咁面對生活啊
我無囉
都係遇到個團先聽到有人咁話我

Btw撞夠我email未
無奈負評

通常我睇既女都係唔靚唔睇
因為只係睇真心靚既女仔

有冇聽過來說是非者,便是是非人;
分分鐘係
佢地唔純潔,佢地就屈到係你唔純潔

當時你未醒所以先受人擺佈
而家您醒左,唔好再諗埋啲衰野

淫到上眼又點呀
大把人爭住想娶您呀
邊個撞你EMAIL。。。

仆街我岩岩打緊機,
衝緊排行榜無啦啦都上唔到網屌佢
其實大把,
除左呢個19少古團,

重有唔同宗教既添

都好難搞
係團裡面被刁難、壓逼,
又非人折磨咁狂翻工,
先鍛鍊到依番心性同eq
依個都係好多人親友既願望
我會架喇
你提到無提 佢又話你淫 咁得一個原因 你身材完爆佢地 佢地心口無乜肉 所以自卑
加油呀 裴姑娘(呢個姓其實好鬼死韓國)
綁定晒手機+後備EMAIL佢
咁就應該無咁易比人爆
源自嬴姓,《通志·氏族略》記載,裴姓是伯益的後代,而根據出土唐代裴氏墓志銘的記載,裴氏普遍認為本族的始祖是秦桓公之子後子針。 魏晉以還,河東裴氏是關中六郡姓之一,唐代仍有十七位宰相,宰相數位居唐朝士族之首。
源自少數民族,疏勒國王裴綽、裴阿摩支、裴夷健、裴安定、裴國良、裴冷冷等均姓裴。

🤪因為我剩係記得裴勇俊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞