我覺得自己之前係入左邪教 (5)

885 回覆
106 Like 2 Dislike
更新資訊:https://docs.google.com/document/d/1fwoH7fn0ztb3i3MASKOZPxWVYis8doRLI4AFVdSfSHw/edit?usp=sharing

好重要!!
希望有追開件事既人都抽空睇一睇。

我諗除非有咩重大發現,
依件事會慢慢叫做塵埃落定。
我都會投入翻自己既生活。
感謝大家

事件內容整合:
https://docs.google.com/document/d/1Wq2YrdkcFryYIdQoQ-w_4juZ1yW64ZYH2gnTsTPGwyI/edit?usp=sharing

唔改名喇,一陣辣興班人又黎煩我
LM
傻啦,點會怪佢地
由細到大我都比人 蝦 慣

可能都係因果黎
下世佢地比人 蝦 返就知個種味道了

不過你自己都要小心啲
而家你咁揚左佢地,
佢地生活當然可能無咩改變,因為都比人洗左腦。
至於有網友擔心您可能比人搞,
其實黑底既人無錢應該唔會搞得出咩花神
個條老師都愛錢如命,
佢再搞您既咪掉晒佢地班友啲野上網BACKUP

快啲開始新生活好過啦
我都希望個疫情快啲完
佢唔完我飛唔到去日本拜神囉大佬

https://www.youtube.com/watch?v=l4K9OzKYCPc

最後:
樓豬您好靚,又白又滑
比啲自信自己

CHANEL手袋其實您真係好襯
笑左,發生咩事
我乜都睇唔到
唔q知佢做乜 unimportant
樓主真係好叻女!
睇完你個google update
見到你話曾經想自殺真係好心痛
但係好開心而家嘅你走咗出嚟
你而家應該感受到呢個世界其實仲有好多好美好嘅事等緊你
所以你唔好再放棄自己喇
我哋連登巴絲個個都好愛你架
叫佢唔好遮住對住,阻住我地J圖
好變態
希望另一位都睇到依段說話
多謝大家
樓主 多謝你勇敢爆佢地出嚟

希望 至少唔會有新細路俾佢地呃 同洗腦
好好過自己人生
唔好俾佢地攪亂哂你所有價值觀 (同fashion sense)
留名支持樓主
由(1)到(5)都撐樓主加油
樓主加油!又靚又索
佢哋唔出嚟遲早都會散,都已經係中女嘅年紀
第一個post追樓主追到黎呢到
Lm
想關心吓相認返嘅已退團團員生活過得幾好嗎?
睇到樓主曾經自殺真係好心痛…恭喜你最後大步檻過,,可以過返正常嘅人生

Jupas good luck
笑得好賤
依家過得好好呀,如果唔係因為我,
相信成件事已經拋諸腦後
不過佢地啱啱走甩個陣係好難熬

過左去就無野
樓主 多謝你勇敢企出嚟
希望唔好再有人比徐老妖呃
女仔嘅青春最可貴,真係唔明啲女係咪個腦有問題
班中女團真係以為自己有fans?南亞人仲要
continue push + lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞