我覺得自己之前係入左邪教 (5)

885 回覆
106 Like 2 Dislike
有啲眼濕濕
追咗post個半月
終於有成果
tiger king 好睇,joe
樓主同各位親人加油
支持支持支持
由第一日mon 到而家,終於等到有進展好感動
加油樓主,親屬同咁多位出力嘅人!
支持支持,每日都手痕會㩒入黎睇下
一直默默咁追呢個post,第一次set 捷徑就係俾咗呢個post
見到終於有報紙報導呢件事實在太好
唔可以比更多人受害
一出post追到而家
本身樓主已經成功揚晒個邪教
有埋家長做過來人出報導 警世效果更加好
救唔到班明星夢女仔 起碼老妖唔會再呃到新人
好期待
我仲成日都搵返依個post 睇
到時候幫手推先
辛苦你喇絲打
行到呢一步真係唔容易
一定繼續支持你
好感動
樓主你嘅努力唔會白費架
聽到都覺得好欣慰
樓主你要繼續好好生活呀
見報喇
【連登懸案】驚見古箏少女post 似足失蹤乖女遭遇 母自責尋死後:要留番條命見個女
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200401&s=10829392&a=60774958

【連登懸案】控訴Miss誘離家出走 買名牌租樓一身債 前少女古箏團成員:好似邪教洗腦
https://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20200401&s=10829392&a=60780181

睇完媽媽篇文
真係覺得好多謝樓主肯企出黎,就算暫時拉唔返個女出後,起碼知道成件事係點樣發生先
如果我係父母一定一開始覺得好迷茫
都係將心比心
諗下自己父母當年幾咁難受
再諗下其他女仔既父母既心情
然後自己總有一日都會為人父母
我就覺得至少要比啲親屬知發生既咩事
嘩,一瞓醒就有好消息,support 樓豬
好感動 終於有傳媒跟進
希望可以幫到入面啲女仔
以為自己post 1追到依家 都知道曬來龍去脈 但聽住受訪個媽媽喊住講自己點樣冇咗個女 原來仲係好震撼 想像唔到成班女仔嘅家人個個都遭遇啲咁嘅事係有幾崩潰 好冇陰公

同埋其實都好開心見到件事有進展
希望未來仲會聽到更多好消息
btw樓主不如都喺嗰邊貼返po 1-5 link?
等睇到新聞又冇睇過po嘅巴絲都可以了解返單嘢係點揭發出嚟
個媽媽好慘
徐老妖真係害人不淺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞