[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
289+4係咪唔打好

最後冇要到
295+4

大家都好好彩咁 希望我聽日都咁好彩
289+4係咪唔打好

最後冇要到
295+4

295+3 好過冇
你地打排名賽隻小智蛙係po4+定轉左技?

轉哂技架啦

轉哂技架啦

岩岩打完,
開到unity power就等於屈機
Match左一下5連, 破萬傷
4連都7k

PS. SL5

用Flash Mob team 0步打贏SM
289+4係咪唔打好

最後冇要到
295+4

295+3 好過冇

唉 我又無嬲 ....
289+4係咪唔打好

最後冇要到
295+4

295+3 好過冇

唉 我又無嬲 ....

今轉eb難嬲左咁多
我頭先251-261 都冇嬲過
以前明明5場左右就嬲一次
岩岩打左舖,排緊693

地雲Lv 1,小智蛙Lv 9, SL 3,Volcanion Lv 9, SL 3

三埸106k 收工
剩10步已經有五萬分
三埸106k 收工
剩10步已經有五萬分

一場96k
去到中間大disruption 成場無aggron 用左成4/5步清木
岩岩打左舖,排緊693

地雲Lv 1,小智蛙Lv 9, SL 3,Volcanion Lv 9, SL 3

巴打我fd list居然冇左你

Btw XYERDPG9 一個位
排位嗰cutoff升得幾快下 希望唔洗再打
啲錢燒哂落天梯度
(好彩已經啱啱搞掂)
回完錢先打,aim第二級算
啲錢燒哂落天梯度
(好彩已經啱啱搞掂)
回完錢先打,aim第二級算

打左7次,次次都係有一步佢變完冇2連,想死

睇佢個跌速我同你應該岩岩夠 如果仲係咁steady既話

已經跌到5百幾名
今次first tier cut off大家覺得幾多?

已經跌到5百幾名

幾多k?

已經跌到5百幾名

幾多k?

96k

Cutoff已經89k

已經跌到5百幾名

幾多k?

96k

Cutoff已經89k

我覺得 cut off應該95k
什至100k
放棄再打上去,坐底second tire算
今次個first tire投資太大
今次first tier cut off大家覺得幾多?

應該都係96k度
我96k 由尋日到依家差唔多每個鐘跌15-16名度
幾steady

已經跌到5百幾名

幾多k?

96k

Cutoff已經89k

我覺得 cut off應該95k
什至100k
放棄再打上去,坐底second tire算
今次個first tire投資太大

本來我都想打多幾次
不過諗諗下只係多兩粒rml要洗多幾萬又好似無謂
留錢打x鹿好似仲好
8YRP-USHB

一個位
打咗21日雲
一粒糖都無跌過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞