[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

我餵曬糖俾隻公主 仲轉埋技 諗住打130
點知入到去唔記得轉返做M公主
但都照過

用左老班打

但都照過

用左老班打

用大針蜂

但都照過

用左老班打

用大針蜂

141-149都可以用公主 我都餵左
成個天梯基本上只係:
發動到小智蛙就贏,發動唔到就攞亞軍
成個天梯基本上只係:
發動到小智蛙就贏,發動唔到就攞亞軍

依家其他stage 加隻小智蛙都得
Mimikyu SL5跌5粒RML 超額完成

用左幾多錢升上SL 5

用左幾多錢升上SL 5

62k左右

用左幾多錢升上SL 5

62k左右

唔夠錢lu..........Farm緊九尾

用左幾多錢升上SL 5

62k左右

無開dri咁farm 上SL4洗咗45k
謎Q不了 餵餅算

用左幾多錢升上SL 5

62k左右

無開dri咁farm 上SL4洗咗45k
謎Q不了 餵餅算

開DRI平一半,依家衝緊SL 5
Mimikyu 1lv ->2lv跌兩粒RML
認真問 大家覺得spookify+真係好用咩(?)
Mimikyu 1lv ->2lv跌兩粒RML

去到Lv 3一粒都無
駛左38,000 Coins Farm九尾既Skill去到Lv 5,有三舖有三粒

純粹farm RML

純粹farm RML

我就係咁諗 .. 但係又無咩錢
九尾又無得drop
搞到兩個都唔太有意慾farm ...
駛左38,000 Coins Farm九尾既Skill去到Lv 5,有三舖有三粒

我九尾開左dri刷到sl4就轉左mimikyu
見5%好似唔多大影響就算
Mimikyu drop rate真係好西

Same 謎Q岩岩升到上3lv但DRI得返9個字

Same 謎Q岩岩升到上3lv但DRI得返9個字

最後用左5萬刷晒2隻上sl4
一粒rml, 勉勉強強

Mimikyu未開DRI個陣真係勁

開左之後由SL 2升上SL 3個Drop rate反而幾靚,打左18舖,得4舖無,輸左1舖就升到上去

但都照過

用左老班打

用大針蜂

141-149都可以用公主 我都餵左

無用過 其實放曬RISK TAKER同小智蛙 唔要MEGA都得
REDDIT 有人150 無用C-1過左
好癲
隻精靈球出左水60%...我都仲要掟第4個藍波先捉到....
用智蛙打sm真係好爽
之前見得多bug/fairy就知會去唔到尾, 依家兩下爆死佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞