[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
連登著名課長我愛夏召喚
請問是咪棄咗驚?

半棄啦佢
雷超 獅子都一take捉到
連登著名課長我愛夏召喚
請問是咪棄咗驚?

半棄啦佢

記得個陣個個話佢做咩課咁重
佢即刻起哂槓話咩自己有錢過澳洲讀書又冇女 多多都課得起
希望宜家唔會揼心口啦
75要+5
100反而唔洗
75要+5
100反而唔洗

你用飛/毒/火/冰/蟲隊打?
75要+5
100反而唔洗

閃烈、雪童子、九尾、雪糕
75要+5
100反而唔洗

75如果有SL5 Heatran 可以慳番+5
75要+5
100反而唔洗

75如果有SL5 Heatran 可以慳番+5

m血翼飛龍 勇士鷹 路基亞 阿羅拉九尾
一開波就freeze到 買左+5淨五步
EB stage 130 76545hp
EB stage 140 42914hp
EB stage 150 64304hp

仲以為130好難 原來幾易

我見reddit係att ms dd ..連+5都唔洗

我attack dd +5

bee+毒隊?

bee+毒隊?

暴榮螈飛行隊
攻略組巴打們
110同120 +5 attup夠做乎?
攻略組巴打們

攻略組巴打們

110跟左Reddit
M赫拉 多多冰 急凍鳥 本體+5剩2步搞掂
攻略組巴打們

110跟左Reddit
M赫拉 多多冰 急凍鳥 本體+5剩2步搞掂

用M赫垃 Heatran Emboar decidueye
M+5
試咗3次 0moves left
赫拉有冇RML?
赫拉有冇RML?

我有餵滿 不過主要靠SL5 Heatran
120毒隊+5就過到...
但係我試左5次...
因為poison pact用水母+SL1
120毒隊+5就過到...
但係我試左5次...
因為poison pact用水母+SL1

我用M赫拉 +冰隊
試左3次+5成功,剩5步
之前2次係因為冰九尾唔發技
赫拉轉左技,滿糖

赫拉意想不到地實用
140唔用C-1過唔過到
110-130都冇angry過
赫拉有冇RML?

呢排M赫拉好受歡迎,又要諗下俾唔俾RML佢食
赫拉有冇RML?

呢排M赫拉好受歡迎,又要諗下俾唔俾RML佢食

RML真係多多都唔夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞