[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔

上星期果隻仲係度
大家記住轉左技先好刷x鹿
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔

上星期果隻仲係度

唔知佢出咩寵做干擾
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔

上星期果隻仲係度

唔知佢出咩寵做干擾

佢recommend vivillion同X鹿
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔

上星期果隻仲係度

唔知佢出咩寵做干擾

話唔定vivillion喺initial board&天降得幾隻
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔

上星期果隻仲係度

唔知佢出咩寵做干擾

話唔定vivillion喺initial board&天降得幾隻
咁咪唔好放佢去v仔囉
1500exp大家打場survivial mode就番黎啦
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔

上星期果隻仲係度

唔知佢出咩寵做干擾

咁咪唔好放佢去v仔囉

Vivillion 由lv1升到lv10要6240exp, 打3次SM夠做
不過升到lv15另計
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔

上星期果隻仲係度

唔知佢出咩寵做干擾

咁咪唔好放佢去v仔囉

Vivillion 由lv1升到lv10要6240exp, 打3次SM夠做
不過升到lv15另計

1到15都係16380
6-7鋪
不過等睇disruption看睇下升唔算
hoopa unbound 畢竟有20lv machomp同azumarill 打
好狗

胡巴排位聽日先有

唔俾機會人刷V仔

上星期果隻仲係度

唔知佢出咩寵做干擾

咁咪唔好放佢去v仔囉

不過升到lv15另計

點會餵佢

上星期果隻仲係度

唔知佢出咩寵做干擾

咁咪唔好放佢去v仔囉

不過升到lv15另計

點會餵佢

唔知架 可能有巴打會餵
我就不了, 高AP對Flash Mob傷害冇加乘
最多到時打多幾次搏高分

唔知佢出咩寵做干擾

咁咪唔好放佢去v仔囉

不過升到lv15另計

點會餵佢

唔知架 可能有巴打會餵
我就不了, 高AP對Flash Mob傷害冇加乘
最多到時打多幾次搏高分

點都唔餵 之前幾次果啲60BP廢寵頂盡升到lv10就打

本來我都想打多幾次
不過諗諗下只係多兩粒rml要洗多幾萬又好似無謂
留錢打x鹿好似仲好

今次太過講運氣啦
我打左10次左右,6-7次都係差一步
其他就發唔到小智蛙太低分
真係算數吧啦

其實次次都講運氣

你唔講出黎
其實我地大家都心照架

岩岩見到你個名係Cut-off

慢左幾秒

呢張圖我收下了

終於見到返隻碧粉蝶
好彩有出水
Total 食左我5個藍波17500
話說咁多人好似allin bigwave咁既
有ash greninja chok多幾次應該都好過用bigwave啦(?)
今個星期d活動全部7日完 睇黎下星期係Alolan大更新

應該都係 依家主頁d alolan消失哂
唔好同eb一齊黎就好
有ash greninja chok多幾次應該都好過用bigwave啦(?)

冇野練 唯有練呢埋呢隻

唔好同eb一齊黎就好

9成9有EB 應該有埋排位/main stage / mission card
而家d排位成日焗你出一色一樣既隊好無癮
終於見到返隻碧粉蝶
好彩有出水
Total 食左我5個藍波17500

用左60個心,終於見到碧粉蝶,好彩37%一個紅波搞掂

冇野練 唯有練呢埋呢隻

20粒又有d chur 仲要無得farm

ps話說大家隻croagunk係咪食糖升poison pact架?

唔好同eb一齊黎就好

9成9有EB 應該有埋排位/main stage / mission card

排位應該會停一停呀嘛...連續3個星期太chur啦
mission card有機會有
我買新main stage+eb+mission card

唔好同eb一齊黎就好

排位應該會停一停呀嘛...連續3個星期太chur啦
mission card有機會有
我買新main stage+eb+mission card

再開埋special shop +jewel bonus配合大update/月頭引課金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞