[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
遲來的烈焰馬

打咗十次Itemless 藍波都唔洗
遲來的烈焰馬

打咗十次Itemless 藍波都唔洗

我之前出水48%都掟咗三個藍波先捉到
AEFP-PDSV
又有一個位

第一粒亦都係最後一粒

第一粒亦都係最後一粒

一粒都冇 灰到爆
新野

Mudsdale
Incineroar排名賽
Oranguru
Daily Pokemon
Rowlet
Pokemon Safari

舊野

Lycanroc
Araquanid
Primarina天梯
Diu 比賽又要買C-1

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

一早餵哂RML同MSU 餵埋Big Wave上SL4就打

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

隻巨沼怪係三主入面最少用個隻,依家先得Lv 8

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

一早餵哂RML同MSU 餵埋Big Wave上SL4就打

都係喂定水躍魚等睇頭5先決定

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

巨沼怪一早餵左RML & MSU
唔餵SS住 因為Swap++唔會對一開始disrup嗰5個barriers有效
水躍魚lv20, 等睇頭5位有冇人用 先升上SL4

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

唔餵SS住 因為Swap++唔會對一開始disrup嗰5個barriers有效

留名Hippo SL5 LDE

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

Hippo要配地隊Ground Force
想用Mega巨沼怪
我升緊Seismitoad 水系LDE做後備,
Big Wave有加乘

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

想用Mega巨沼怪
Big Wave有加乘

我既意思係Seismitoad係水系,如果Big Wave發動左 combo佢都可以X1.5,唔關LDE事
不過其實小智蛙都夠做

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

想用Mega巨沼怪
Big Wave有加乘

我既意思係Seismitoad係水系,如果Big Wave發動左 combo佢都可以X1.5,唔關LDE事
不過其實小智蛙都夠做

今次小智蛙發揮空間有限 d disruption 好西

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

隻巨沼怪係三主入面最少用個隻,依家先得Lv 8

咪係
我個隻lv10但唔會餵msu同rml lu 太少用
遲下實出d寵本技係big wave
所以水濯魚都係不了
今次仲要買c-1都係是旦打一次算 唔去追tier
反正好多糖同波板糖

今次仲要冇MS
有冇人會投資巨沼怪

想用Mega巨沼怪
Big Wave有加乘

不過其實小智蛙都夠做

今次小智蛙發揮空間有限 d disruption 好西

我上個星期開始左練隻LDE毒撚蛙
隻vikavolt 30心都未見到影

我用埋黃金週個輪送個20+20心先見到

我一開始第三局見到一次捉唔到 點知到依家都未再見到 ...

岩岩見到
但係食左我4個波

岩岩見到
但係食左我4個波

終於見到 剩5步 33% 一球入魂 可惜技廢
垃圾伊具連續唔知幾多個禮拜都俾得一塊餅我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞