[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
隻lunala點捉好
隻lunala點捉好

應該點都要用AP
隻lunala點捉好

應該點都要用AP

dd c-1 三步ko
39%一球入魂
隻lunala點捉好

應該點都要用AP

dd c-1 三步ko
39%一球入魂

m恥 細胡帕 y雀
屌我發緊夢用左full items 打escalation 150關,一開局,喵喵怪黎既????

WTF
屌我發緊夢用左full items 打escalation 150關,一開局,喵喵怪黎既????

WTF

Rip

WTF

Rip

後日送C-1 2nd run可以慳番少少 冇咁傷 下次小心d
大家會唔會餵Incineroar招技上SL5

傻左咩招技廢架 純粹用黎打排名賽咋wo

Agree
限定4連,得8倍
隻野攻擊力又低
仲要120skill point

Agree
限定4連,得8倍
隻野攻擊力又低
仲要120skill point

餵左都未必頭600
啱啱打咗幾場排位 感覺top 5應該會有130k以上

見你已經進註左第17位
暫時NDS(唔知邊區)既頭五位

死圖

大干擾用老班破定照用火雞等運到好

死圖

我等運到,仲未識用Tapper

見到有人用老班打兩次已經有80k同94k

睇個榜都係火雞多

希望1 take 過頭2000

睇個榜都係火雞多

希望1 take 過頭2000

主要靠pyre同火雞前刷分 隻Incineroar 我剩係發動咗3次 火豬仲刷多分過佢
隻game岩岩出都有down過嚟玩,之後del咗game
今日重down返見佢好多心可以不斷玩
想知依家入坑仲遲唔遲?
隻game岩岩出都有down過嚟玩,之後del咗game
今日重down返見佢好多心可以不斷玩
想知依家入坑仲遲唔遲?

有啲遲.........因為你好多石同RML都無,又要升Lv
建議去Reddit睇下有無人棄game,攞佢個AC玩仲好
排位第1用m斑/冰九尾/Snorunt /Vanilish
DD到尾

頭兩位殘體支那狗

頭兩位殘體支那狗

第3個位都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞