[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

全部新野
Safari 捕捉率又係得十幾%

用左14個心遇到4隻捉得2隻
捉唔到隻小星雲 係咪一日一次

Yes 我捉果陣完全唔知once a day
唯有等聽日
爭4隻safari就打main
係咪應該用無限心捉哂special既先
定留返main
係咪應該用無限心捉哂special既先
定留返main

應該咁樣,除非Main你但求過關
隻Mimikyu 謎擬Q 有得farm RML

全部新野

上次條友真係知道
火主天梯

唯有等聽日

但都係送EXP糖 要唔要都得
M-Gallade= M-Scizor

唔知做咩我勁唔好彩..打左十幾鋪都未捉到...

唔知做咩我勁唔好彩..打左十幾鋪都未捉到...

除左隻猩猩同魚 其他全部10幾%捉到

唯有等聽日

所以聽日先
好彩用左免費無限心 最後果一分鐘先遇到滾動岩 5隻唔洗拋波
Main stage 依家先有得farm Mawile PSB
btw, 有Gardevoir PSB farm

唯有等聽日

所以聽日先
好彩用左免費無限心 最後果一分鐘先遇到滾動岩 5隻唔洗拋波

其實撳入個stage嗰陣如果俾少少耐性望一下info就會見到段info頭3隻字係"Once per day"

用埋15分鐘無限心,終於係夠鐘個陣捉埋隻死人Salandit,仲差Togedemaru
終於有百變怪捉
新寵啲技,有啲特別細張

http://imgur.com/a/r9TdU

用埋15分鐘無限心,終於係夠鐘個陣捉埋隻死人Salandit,仲差Togedemaru
要帶埋支美極

有冇人知main554 shellos個puzzle點solve
有冇人知main554 shellos個puzzle點solve

得左喇 總之要用五步或以上消d蝸牛 太早就會board reset
新寵啲技,有啲特別細張

終於有power of 3

alolan九尾有freeze+ ... 係咪可以預見有更多status+既出現
新寵啲技,有啲特別細張

終於有power of 3

alolan九尾有freeze+ ... 係咪可以預見有更多status+既出現

隻冰童子係咪白練

Phantom Combo x Spookify+

Phantom Combo x Spookify+

打爆惡系壟斷既出現
T3YKFW46
求朋友一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞